Goede website; vlotte afhandeling; tot nu toe geen problemen; bij tel. goed en vriendelijk en rustig te woord gestaan.

Jan Postma

Uitstekende website. Eerlijke informatie. Impact investeren lukt dankzij Lendahand.

Gerard Meijer

Prima en betrouwbare crowdfunding site.

Goede ervaring.

Fijn dat jullie de mogelijkheid geven om vrij direct een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen en hun bedrijven en het land.

Goed, maar info over te late betalingen is niet heel helder

Reactie Lendahand:

Dank voor de feedback! Graag hoor ik via info@lendahand.com welke informatie u nog mist. Bij 1 van de 25 partners is momenteel sprake van verlate betalingen. Hierover sturen we elke maand een... Dank voor de feedback! Graag hoor ik via info@lendahand.com welke informatie u nog mist. Bij 1 van de 25 partners is momenteel sprake van verlate betalingen. Hierover sturen we elke maand een update. hgr Peter

Alles gaat goed , een vraag word direct beantwoord.

Roelof Wolters

Uitstekend!

Allen nog maar investeringen gedaan

Jos Schreur

Ik vind het leuk om te investeren in bedrijven die de wereld duurzamer maken en daarnaast ook een redelijk rendement opleveren. Lendahand faciliteerd dat op een betrouwbare overzichtelijke en... Ik vind het leuk om te investeren in bedrijven die de wereld duurzamer maken en daarnaast ook een redelijk rendement opleveren. Lendahand faciliteerd dat op een betrouwbare overzichtelijke en makkelijke manier