Pieter

Eigenlijk alleen maar positief. Het enige wat ik wel graag zou willen zien meer is echt de jaarcijfers, vooral bij directe investeringen, nu zie ik daar toch meestal vanaf.

Tot dusverre goed, maar ja, er zijn voor mij alleen nog maar betaalmomenten geweest.
Ik reken erop dat de ontvangstmomenten net zo probleemloos zullen zijn.

Trees van den Hoogen

Heel positief. Zeer transparant. Je weet van te voren precies wanneer je de terugbetalingen kunt verwachten. Spreiding via diverse leningnemers is in de loop van de tijd heel goed mogelijk.

abruzzen

Eerste ervaring. Komt een beetje chaotisch de website over en vraagt heeeeeel veel voordat je mag inleggen. Vind een eenvoudige intake zoals Duurzaam investeren doet handiger. Nu haken veel mensen... Eerste ervaring. Komt een beetje chaotisch de website over en vraagt heeeeeel veel voordat je mag inleggen. Vind een eenvoudige intake zoals Duurzaam investeren doet handiger. Nu haken veel mensen (schrikt af effect) af is mijn idee .Twijfelde zelf ook. We gaan het zien.

Tot nu toe worden leningen terug betaald. Verder super handig overzicht op de website waar je precies kunt zien hoeveel je investeert aan wie, in welk land, hoeveel banen dit al heeft opgeleverd... Tot nu toe worden leningen terug betaald. Verder super handig overzicht op de website waar je precies kunt zien hoeveel je investeert aan wie, in welk land, hoeveel banen dit al heeft opgeleverd etc. etc. Erg leuk en erg sympathiek. Met de tegenwoordige rentes op spaarrekeningen is het financieel gezien ook leuk.

Frans Wittenberg

Goede trackrecord, open en eerlijke informatie.

Helder model, opgezet met hart voor mensen. Duidelijke uitleg en transparant over werkwijze en eventuele risico's. Je spaargeld inzetten om andere mensen te helpen én meer rente te krijgen dan op... Helder model, opgezet met hart voor mensen. Duidelijke uitleg en transparant over werkwijze en eventuele risico's. Je spaargeld inzetten om andere mensen te helpen én meer rente te krijgen dan op een spaarrekening is een mooi concept. Doordat er per land een partner is die garant staat voor de leningen wordt het risico zo klein mogelijk gehouden. Het is mooi om te zien dat je met ongebruikt geld zoveel voor anderen kunt betekenen.

Cor O.

Alle financiën worden keurig netjes afgehandeld. De informatie over de leningnemers is ook prima in orde en over elke transactie krijg je een e-mail dus ook daarover is de informatie prima.

Trees van den Hoogen

Erg goed. Leningen worden in gelijke delen per half jaar terugbetaald met rente. Je kiest zelf de looptijd aan de hand van openstaande projecten. Je doet wat goeds met je geld en krijgt ook nog eens... Erg goed. Leningen worden in gelijke delen per half jaar terugbetaald met rente. Je kiest zelf de looptijd aan de hand van openstaande projecten. Je doet wat goeds met je geld en krijgt ook nog eens een prima rente vergoeding afhankelijk van je gekozen risico van 2,5 procent zeer laag risico tot 8 procent hoog risico.