Jan-Dik Boot

Investeren via Lendahand geeft mij een buitengewoon goed gevoel. Je helpt locale ondernemers tegen een rente die hoger is dan van Nederlandse banken. Het zijn geen zielige mensen die... Investeren via Lendahand geeft mij een buitengewoon goed gevoel. Je helpt locale ondernemers tegen een rente die hoger is dan van Nederlandse banken. Het zijn geen zielige mensen die ontwikkelingsgeld krijgen; nee, ze sluiten een volwassen deal. Bij een sporadische betalingsachterstand zit Lendahand er bovenop en ik wordt regelmatig daarover geinformeerd. Probeer Lendahand eens met bijvoorbeeld €100.

Johan

Prima investeringsmogelijkheid in opkomende landen. Wellicht kan nog een fonds gevormd worden om de risico's te beperken van de investeerders. Wellicht kan er iets meer duidelijkheid komen over het... Prima investeringsmogelijkheid in opkomende landen. Wellicht kan nog een fonds gevormd worden om de risico's te beperken van de investeerders. Wellicht kan er iets meer duidelijkheid komen over het moment van terugbetalen van de leningen aan de investeerder.

Ik ben zeer tevreden over de site en de projecten. Ik vind het persoonlijk fijn om bedrijven in 3e wereld landen te helpen en zelf meer rente te krijgen dan op de bank. Met nederlandse projecten kan... Ik ben zeer tevreden over de site en de projecten. Ik vind het persoonlijk fijn om bedrijven in 3e wereld landen te helpen en zelf meer rente te krijgen dan op de bank. Met nederlandse projecten kan ik meer rente krijgen. Door de wijze van communiceren, het direct weer kunnen investeren van geld dat vrijkomt doe ik veel meer met Lendahand.

Al meerdere keren geinvesteerd

Joost

Geweldig initiatief

Roelof Wolters

Uitstekend. Zeer tevreden! Prachtig doel en zeer zinvol om op deze manier iets met mijn geld te doen.

Jan Eijgenraam

Grote betrokkenheid, transparant en eerlijk. Echt een bedrijf met een missie!

De updates richting de investeerder zou iets beter kunnen d.m.v sneller informeren.

Reactie Lendahand:

Hallo, dank voor uw feedback! Welke updates bedoelt u precies? Is het mogelijk een antwoord te sturen naar info@lendahand.com ?

Mooie transparante manier om geld te investeren/lenen in zelf gekozen doelen.

KoetsInvest

Professioneel, informatief en goede spreiding in landen, branches en rente/risico.