Tof bedrijf met goede visie.

Duidelijke taal, snelle en correcte afwikkeling. Nog nooit met betalingsachterstand te maken gehad. Projecten spreken mij aan.

Jos Dingemans

Sympathieke en zinvolle investeringen. Weinig risico vanwege eerlijke mensen.

Prima initiatief !

Zeer diverse projecten. Goede en bondige informatie

Ontzettend leuk om op een verantwoorde manier wereldwijd met financiering van lokaal ondernemerschap bezig te kunnen zijn. En een hele fijne manier om spaargeld verantwoord weg te zetten in... Ontzettend leuk om op een verantwoorde manier wereldwijd met financiering van lokaal ondernemerschap bezig te kunnen zijn. En een hele fijne manier om spaargeld verantwoord weg te zetten in verhouding tot een van onze grootbanken. Tot nu toe ook in contact slechts positieve ervaringen!

Inmiddels een jaar uitlener. Goede ervaringen met deze organisatie. Heldere en duidelijke informatie op de website. Enthousiast team. Ik vind het een fijn idee dat een gedeelte van mijn spaargeld... Inmiddels een jaar uitlener. Goede ervaringen met deze organisatie. Heldere en duidelijke informatie op de website. Enthousiast team. Ik vind het een fijn idee dat een gedeelte van mijn spaargeld meer is dan een zakje geld op de bank maar banen creeert en sociale impact heeft. Daarnaast ook een leuke rente over de terugbetalingen. Ga zo door Lendahand!

Erg heldere communicatieen goede website, erg waardevol initiatief. Ik ben groot fan!

Leuk om op deze manier ondernemende mensen elders in de wereld verder te kunnen helpen

Goede communicatie