Fijn dat nu ook Belgen kunnen meedoen

Tot op heden betalingen op tijd

Makkelijk in gebruik. Goed rendement vergeleken met een spaarrekening. Sinds een jaar investeer ik regelmatig en heb tot nu toe de geplande terugbetalingen inclusief rente altijd netjes gekregen.

Ik ben een tevreden klant. Mooie impact die wordt gecreeerd.

Jo Menssink

Een aangenaam bedrijf , waarvan ik zie hoop en denk , dat ze een eerlijke boterham verdienen , met mooie projecten, waardoor wij eigenlijk heel veel rente ontvangen vergeleken met de per definitie... Een aangenaam bedrijf , waarvan ik zie hoop en denk , dat ze een eerlijke boterham verdienen , met mooie projecten, waardoor wij eigenlijk heel veel rente ontvangen vergeleken met de per definitie afzetrotbanken. Ik beschouw mij dan ook als luxer investeerder voor de o zo belangrije medestand, waar ook ter wereld.
En laat nou Lendahand precies passen in goed rendement in hoopvolle kleine bedrijven , die ook weer mensen in dienst kunnen nemen. Steengoed. En mensen voorzichtig met de bedrijven die 6 of meer procent geven , met de opslag van de uitleenverdieners betalen ze vaak 8 ot 12 procent in totaal dat is riskant en gaat over groot geld. Voorzichtig. Laten wij doorgaan met onze mooie kleine middenstanders all over de wereld. En dwaas nog niet in Nederland, de middenstand kwijnt hier ook. Dus wie weet Lendahand kijk ook hier om je heen. Joke Menssink tevreden crowdfunder van Lendahand

Oha kleinere projecten die direct impact op een familie/gemeenschap hebben

Heel leuk bedrijf met fijne medewerkers. En dat alles met het hart op de juiste plaats.

Dit is een erg voorlopige beoordeling. Ik hoop na enige tijd een nog betere beoordeling te kunnen geven.
Wel een erg goed initiatief.

Zeer tevreden! Geweldig om hier in je geld te beleggen.

Prima, goed initiatief