Aan al veel projecten uitgeleend. Tot nu toe alles correct verlopen

Gert Mosterd

Super goed. Alle projecten verlopen volgens planning. Geen enkele default in de twee jaren dat ik mee doe. Zeer enthousiast team. Ga zo door. Kan het iedereen aanbevelen. Een leuk rendement maar... Super goed. Alle projecten verlopen volgens planning. Geen enkele default in de twee jaren dat ik mee doe. Zeer enthousiast team. Ga zo door. Kan het iedereen aanbevelen. Een leuk rendement maar vooral ook sociaal. Mensen doe mee!!!!

Ik wacht nog op de eerste terugbetaling, zo lang ben ik nog niet bezig, maar wat ik zie en zoals het werkt ben ik groot voorstander.

In het begin vond ik Lendahand een prettige en overzichtelijke site/dienstverlener. Maar met het introduceren van een veelvoud aan varianten en risico's begin ik het steeds onoverzichtelijker en... In het begin vond ik Lendahand een prettige en overzichtelijke site/dienstverlener. Maar met het introduceren van een veelvoud aan varianten en risico's begin ik het steeds onoverzichtelijker en steeds onaantrekkelijker te vinden. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat de mate van risico steeds meer toeneemt, terwijl de rendementen dalen.

Reactie Lendahand:

Dank voor de feedback. Jammer dat uw enthousiasme tav Lendahand is afgenomen. Momenteel bieden we 2 proposities aan:
1) investeringen tbv MKBs in opkomende landen via lokale partners tegen 3-4%...
1) investeringen tbv MKBs in opkomende landen via lokale partners tegen 3-4% rente per jaar (risico's afgedekt) en
2) directe leningen aan ondernemingen tegen 5-7% rente per jaar (alleen valutarisico's afgedekt).
Bij 1) gaat het om ongeveer 95% van het aantal projecten. Het gemiddeld netto rendement voor de investeerder is daarbij de afgelopen 6 maanden juist gestegen. Graag stuur ik nog een PM om te achterhalen hoe we zaken verder kunnen verbeteren. ^Peter

Maas

Informatie wordt duidelijk weergegeven en is voldoende om de juiste keuze te maken. Iets meer over de impact op het milieu zou nog handiger zijn. Betaling worden tot nu toe prima op tijd... Informatie wordt duidelijk weergegeven en is voldoende om de juiste keuze te maken. Iets meer over de impact op het milieu zou nog handiger zijn. Betaling worden tot nu toe prima op tijd overgemaakt. Geen nagatieve ervaring.

Zeer goede ervaring met Lendahand! Erg goede website met een buitengewoon makkelijke gebruikerservaring!

Matthijs Nederveen

Ik heb gezocht naar informatie over het risico van een directe investering. De informatie was goed te vinden op de website. Ook de afhandeling van de betaling - en terugbetaling van eerdere leningen... Ik heb gezocht naar informatie over het risico van een directe investering. De informatie was goed te vinden op de website. Ook de afhandeling van de betaling - en terugbetaling van eerdere leningen gaat soepel.
Mooi concept!

Mooi initiatief en prettig van opzet. Risico eenvoudig te beperken door (kleinere) bedragen over meerdere projecten emn looptijden te spreiden.

Yvon van de Hoef

Ik vind de informatie van Lendahand erg duidelijk. Lendahand is klantvriendelijke, snelle beantwoording van mails over betaling.

Ton Bolier

Tot nu toe prima en de website wordt steeds beter. Persoonlijk financieel overzicht erg duidelijk.