Ik verstrek leningen via Lendahand sinds augustus 2014. Mijn ervaringen zijn goed. De informatie voorziening wordt steeds beter. Inmiddels is ook uitgebreidere informatie beschikbaar over de...Ik verstrek leningen via Lendahand sinds augustus 2014. Mijn ervaringen zijn goed. De informatie voorziening wordt steeds beter. Inmiddels is ook uitgebreidere informatie beschikbaar over de spreiding van de door mijzelf verstrekte leningen. Dit geeft duidelijke informatie hoe het risico is gespreid volgens verschillende criteria. Vragen die ik had werden altijd snel beantwoord.
Nog geen idee, ik ben net gestart
J
Tot dusver is mijn ervaring erg positief.
Mark
Geweldig bedrijf, dit kan helpen iedereen een menswaardig bestaan te geven Laagdrempelig en betrokken voor mij een blijvertje ook al zou de rente weer omhoog gaan En de "Mijn...Geweldig bedrijf, dit kan helpen iedereen een menswaardig bestaan te geven Laagdrempelig en betrokken voor mij een blijvertje ook al zou de rente weer omhoog gaan En de "Mijn portfolio" is echt een geweldige aanvulling
Tot nu toe goed.
Tot nu toe goed. Had vraag gestuurd via mail en kreeg vlot een antwoord.
Han Overbeek
Ervaring via de heldere informatie op internet
Positief, leuke projecten!
Ton Haas
De eerste keer dus heb eerlijk gezegd nog niet veel ervaring.