1973 beoordelingen

1973 Reviews

Ik heb op een zondagmiddag een bestelling gedaan, maar kreeg een mislukte IDEAL-betaling. Bellen naar de website!
Helaas was er niemand aanwezig op de telefoon op te nemen.
Ik heb toen...
Helaas was er niemand aanwezig op de telefoon op te nemen.
Ik heb toen zelf het probleem moeten oplossen. Als uw website 24/7 in de lucht is, moet er ook iemand aanwezig zijn om eventuele klanten met problemen bij te staan.

Jo Blanckaert

Snelle levering, goede prijzen, mail tevredenheid na verkoop, aanrader

Prima. Snelle levering

Zeer tevreden. Hartelijk dank.

Zeer snelle levering.

Sushant

Good price for a quality product

Fast delivery, product as described.

M . de Bois

De keuze van mijn bestelde luchtbed heb ik dankzij het advies van dit bedrijf.
Ben heel erg tevreden over mijn aankoop. Het is een top bed!!ze

Ronald

Hele makkelijke en snelle levering.
De manier van het pakket volgen via de site is erg goed en uitgebreid. Nog nooit eerder op deze manier ervaren.

Goed track & trace systeem

Snelle levering. Gespecialiseerd in luchtbedden en accesoires.

Veel keuze online. Snelle levering. Kan ook bezorgd via PostNL afhaalpunt wat voor mij belangrijk is. 1 artikel was incompleet geleverd. Snelle reactie via mail werd meteen nagestuurd. Dus ook goede... Veel keuze online. Snelle levering. Kan ook bezorgd via PostNL afhaalpunt wat voor mij belangrijk is. 1 artikel was incompleet geleverd. Snelle reactie via mail werd meteen nagestuurd. Dus ook goede after service.

Erik B

Mooi aanbod, aantrekkelijke prijzen en ook al werd er een langere wachttijd aangegeven door de drukte, ging de bestelling de dag nadien al reeds op de post.

Groot aanbod

Arnout K.

Goed, vlot, efficiënt. Alles zeer vlot verlopen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Top top top! :)

Vlot geleverd,