Erik De Beer

Mascolori: In alles Fantastisch!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Unieke schoenen en een geweldige service. Beter wordt het niet!

Wat is je mooiste Mascolori Moment?

Op station Utrecht aangesproken worden door wildvreemden omdat ze even kwijt willen dat ik prachtige schoenen aan heb.

Tjibbe van Boerum

Leuke gedreven fijne mensen die keer op keer weten te verrassen met briljante schoenen

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

iedereen moet tenminste 1x langs geweest zijn in Rotterdam, en meer mooie betaalbare schoenen van Mascolori op straat

Wat is je mooiste Mascolori Moment?

de dag dat ik voor de eerste keer binnenkwam en besloot, hier blijf ik naar toe gaan

Marc van der Lans

Een leuke winkel op het internet

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Dat ze mooie aparte en gekleurde schoenen hebben

Wat is je mooiste Mascolori Moment?

Toen ik mijn eerste paar schoenen bestelde

Pieter R

Superrr! Fantastische schoenen met prachtige riemen. Goeie kwaliteit en perfecte service.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Ik houd het zelf geheim, anders loopt straks iedereen ermee, zo mooi! :P

Wat is je mooiste Mascolori Moment?

Ik draag ze altijd naar werk, daarbij hoor ik alleen maar lovende woorden! Het tovert een glimlach op ieders gezicht 🌈

Geert De Bruijne

Geweldig. In 2013 was ik bij het programma DWDD en werd ik getriggerd door de schoenen die Mike Boddé droeg. Na afloop van de uitzending vroeg ik hem ernaar en linkte hij me naar Mascolori. Het... Geweldig. In 2013 was ik bij het programma DWDD en werd ik getriggerd door de schoenen die Mike Boddé droeg. Na afloop van de uitzending vroeg ik hem ernaar en linkte hij me naar Mascolori. Het heeft een jaar geduurd voor ik zelf de stap durfde te wagen, maar inmiddels trakteer ik mezelf al 8 jaar lang op Mascolori.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Niet alledaags, maar kunst aan je voeten. Ik word regelmatig gecomplimenteerd door wildvreemde mensen.

Wat is je mooiste Mascolori Moment?

Mijn eerste stappen in de winkel in Rotterdam in 2014, om mijn eerste paar te kopen.

Rudy Kemper

Top

Super unieke schoenen

Aanschaf van de Rotterdam

Irma Huijer

(Bewerkt)

Leuk, kadobon besteld voor een goede klant van jullie. Mooie feestelijke verpakking.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Goede service. Vriendelijk en klantgerichtheid.

Fred Krijbolder

Net mee kennis gemaakt maar zeker positief

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Leuke en mooie producten en leuk en goed contact met winkel

Vriendelijke service

Erens - Naaimachinediscount

Top bedrijf, Top schoenen collectie

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Meerdere schoenen met bijpassende riemen gekocht... Perfecte pasvorm, apparte kleurcombinaties en krijg alleen maar positieve reacties

Harry Braam

Positief

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Makkelijk om bestellingen te doen