Genardus Schalk

Goed, alleen deze keer heb ik de bestelling niet ontvangen 😢

Goed, verrassend

Robin Van der Burgt

Geweldig

Geweldig

Peter Schuurmans

Goede ervaringen. Leuk schoenen / overhemden van prima kwaliteit.

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Weet iets besteld zojuist. Gaat prima en snel

Frits Hoole

Altijd goed

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Mascolori staat er bij mij om bekend dat ze altijd kwaliteit leveren, snel leveren en enorm goede service verlenen. En geweldig dat ze klanten laten meedenken voor namen voor nieuwe ontwerpen en af... Mascolori staat er bij mij om bekend dat ze altijd kwaliteit leveren, snel leveren en enorm goede service verlenen. En geweldig dat ze klanten laten meedenken voor namen voor nieuwe ontwerpen en af en toe schoenen weggeven.

Freek van der Weele

Fantastische winkel. Ik ben echt fan!

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Super leuke nieuwsbrieven waar ik steeds weer naar uitkijk en hele goede dienstverlening.

Hofman Bob

Top

Super fijne schoenen

Marco Wensink

Heb voor het eerst schoenen besteld voor mijn man dusssss ervaring heb ik dan nog niet echt met het bedrijf maar ga zeker vaker een bestelling bij hun plaatsen

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Super klantvriendelijk.. Ik had 3 paar besteld maar 1 paar hadden ze niet meer in de juiste maat na 10 min Werd ik al gebeld volgens mij door alvin
Hij heeft alles geweldig geregeld 👍

Stephan Garthoff

Super tevreden. mijn eerste schoen was mn trouwschoen (Barcelona). en ben toen in Rotterdam super geholpen in de zaak

zeer tevreden

Theo van den Berg

Prima product met prima levering

zeer prettig en betrouwbaar

Henk Swarts

Goede ervaringen,goede service

Wat moet iedereen weten van Mascolori?

Mijn ervaring is goed vorige week schoenen thuis gekregen die waren beschadigd,foto's gemaakt en weer terug gestuurd deze week mijn nieuwe schoenen gekregen helemaal top plus nog een extra paar... Mijn ervaring is goed vorige week schoenen thuis gekregen die waren beschadigd,foto's gemaakt en weer terug gestuurd deze week mijn nieuwe schoenen gekregen helemaal top plus nog een extra paar sokken voor het ongemak,en dat vind ik goeie service sowieso heb vaker schoenen bij hun gekocht waren altijd goed ga zo door.