I
- Product of service:
- Onderbroeken
Nog niets ontvangen!
Bestellingen worden snel en correct uitgevoerd. Tevreden over kwaliteit, pasvorm en prijs. Aanbod ondergoed is ruim en voordeliger met aanbiedingen per hoeveelheid.
Goede ervaring snelle levering tegen redelijke prijs
Regelmatig bestel ik ondergoed van Maxx Owen tot volle tevredenheid
Snelle levering en fijne pasvorm van de boxershorts
Gewoon 1 woord TOPPIE
Bestellen ging wat moeizaam
Ik bestel al jaren mijn onderbroeken bij Maxxowen en be daar zeer tevreden over.
Goed. Snel geleverd. Goede kwaliteit. Maat klopt. Pasvorm prima.
Prima product zoals verwacht, heel snelle levering. Van harte aanbevolen.
Maxxowen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Maxxowen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring snelle levering tegen redelijke prijs
Regelmatig bestel ik ondergoed van Maxx Owen tot volle tevredenheid
Snelle levering en fijne pasvorm van de boxershorts
Gewoon 1 woord TOPPIE
Bestellen ging wat moeizaam
Goed. Snel geleverd. Goede kwaliteit. Maat klopt. Pasvorm prima.
Prima product zoals verwacht, heel snelle levering. Van harte aanbevolen.
Maxxowen heeft de volgende resultaten bereikt: