dirk
- Snelheid levering
- Klantvriendelijkheid
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
100% beveelt Mijnhoutenjaloezieen.nl aan!
Goede communicatie en service, snelle levering conform afspraak
Houten jaloezieën besteld, website duidelijk en toegankelijk. Levering volgens afspraak, flexibel in wijzigingen (afhalen ipv versturen). Diverse mensen gesproken, alle vriendelijk en behulpzaam. Afmetingen kloppen, product geeft waar voor je geld. Erg tevreden.
Mooi product, snelle levering
Vriendelijke klantenservice. Komen hun belofte na om terug te bellen
Goed, echter vond ik het pand wel wat krapjes.
Snel geleverd en prima kwaliteit.
Top! Al meerdere keren hier besteld!
Via internet collecte ontdekt, maar groot pluspunt deze firma heeft ook eigen showroom waar verschillende jaloezieën hangen, hierdoor goed vergelijk qua materialen, tijdens bezoek netjes geholpen en tips ontvangen voor het inmeten. Bestelproces is zeer overzichtelijk, stap voor stap. Na het bestelproces is doorlopen goede link ontvangen voor inzicht productiedatum etc. Levering echt één verademing, niet via PostNL of andere pakjes partij maar goede bodedienst voor wie lange pakketten dagelijkse kost is. Verpakking zeer goed en degelijk, verdere instructies om op te hangen duidelijk en overzichtelijk. Het eindresultaat zeer mooi voor scherpe prijs!
perfect op maat
Bijzonder goed
Goede prijs kwaliteit!
Super bedrijf, alles keurig volgens bestelling geleverd en mooi op maat. Uitstekend verpakt en op elke jaloezie aangegeven voor welke ruimte en raamdeel. Kwaliteit is echt top en de jaloezieën met zijgeleiding zit voldoende staaldraad aan.
Geweldige service, snelle levering, zeer degelijke kwaliteit en scherpe prijs
Al meerdere keren besteld
Mijnhoutenjaloezieen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mijnhoutenjaloezieen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Mijnhoutenjaloezieen.nl
Ambachtsweg 8A
3161 GL Rhoon
Goede communicatie en service, snelle levering conform afspraak
Mooi product, snelle levering
Vriendelijke klantenservice. Komen hun belofte na om terug te bellen
Goed, echter vond ik het pand wel wat krapjes.
Snel geleverd en prima kwaliteit.
Top! Al meerdere keren hier besteld!
perfect op maat
Bijzonder goed