Persoonlijke begeleiding bij ons wagenpark is verminderd, acties en reacties duren langer dan voorheen.
- Product of service:
- Periodieke evaluatie wagenparkbeheerder
87% beveelt Multilease - wagenparkbeheerders aan!
87% beveelt Multilease - wagenparkbeheerders aan!
Het verschilt nogal. Vooral sinds er een algemeen mailadres gebruikt moet worden, duurt het soms lang voordat er antwoord komt. Soms komen er verschillende antwoorden. Laatst had ik een vraag, ik kreeg een antwoord. Vervolgens belt een collega naar jullie en die krijgt een totaal ander antwoord. Wat er wel voor zorgde dat de offerte prijs naar beneden ging. Dat is fijn maar ik zou er vanuit willen gaan dat het altijd klopt.
Klantvriendelijk en reageren snel.
Voorheen heel goed, maar na het vertrek van Remy is het echt een stuk slechter geworden. Lange wachttijden voor dat je een reactie krijgt op een mail of een vraag, matige telefonische bereikbaarheid gecombineerd met hoge prijzen.
Helaas zijn we niet tevreden over jullie dienstverlening. Er is veel fout gegaan dit jaar; leverdata van nieuwe auto's die meerdere malen (soms op het laatste moment) gewijzigd werden, problemen met tankpassen (meerdere keren bij meerdere personen werden de verkeerde passen toegestuurd en dat soms ook meerdere malen).
Over het algemeen goed. Helaas worden fouten niet altijd goed opgelost.
In de loop der jaren is de servicegraad achteruit gegaan. Afspraken rondom levering auto worden niet nagekomen. Lange wachttijden. En niet actief meedenken om probleem van geen auto op te lossen
Goed contact, vragen worden meteen besproken en afgehandeld
Positieve ervaringen, contacten zijn prettig, vaste aanspreekpunten.
Goed contact. Over het algemeen wordt er snel gereageerd. Enige minpunt geen vaste contactpersoon.
in het algemeen tevreden al merken we wel dat responsetijd van Multilease soms te wensen over laat. Dat horen we ook van garages e.d. waar onze auto's in onderhoud zijn en is wat ons betreft een aandachtspunt cq verbeterpunt. voor de rest zeer tevreden.
Voor 2 jaar terug wel persoonlijke contacten met Multilease waardoor makklelijker bereikbaar. Tegenwoordig lastiger te bereiken.
Over het algemeen oké, wel is er weinig flexibiliteit en wordt er niet voldoende meegedacht met de wensen van de klant. Ook is er veel discussie over kosten en zijn diverse aanvullende voorwaarden als kleine lettertjes verpakt, terwijl dit niet wordt gecommuniceerd door de accountmanagers. Dit levert regelmatig vervelende verrassingen op.
Redelijke service, er is veel verloop geweest onder het personeel waardoor kostbare ervaring weg is. Betreft offertes en voorstellen duurt het vaak vrij lang.
Multilease - wagenparkbeheerders verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Multilease - wagenparkbeheerders heeft de volgende resultaten bereikt:
Multilease - wagenparkbeheerders
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
Klantvriendelijk en reageren snel.
Over het algemeen goed. Helaas worden fouten niet altijd goed opgelost.
Goed contact, vragen worden meteen besproken en afgehandeld
Positieve ervaringen, contacten zijn prettig, vaste aanspreekpunten.
Multilease - wagenparkbeheerders heeft de volgende resultaten bereikt:
Multilease - wagenparkbeheerders