Ik heb niet lang ervaring met Multilease maar de ervaring die ik heb is goed.

Oplossingsgericht, meedenkend en flexibel

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?

De inlogomgeving mag wel een update krijgen.

Positief en zeer klantgericht!

Welke positieve punten kunt u noemen over Multilease?

Goed geprijsd, klantvriendleijk, klantgericht, snelheid van reageren, goed bereikbaar

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?

Meer innovaties presenteren op gebied van duurzaamheid

Kleinhout 50 Plus Makelaardij & WHC HYpotheken

Welke positieve punten kunt u noemen over Multilease?

Soepele acceptatie en plezierige contacten met medewerkers

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?

Zorgen dat de auto wordt gekocht en afgeleverd door de plaatselijke dealer (b.v. Ford Ardea) ipv jullie vaste dealer b.v. in Den Haag.

Autoschade Herstel WIBU-Den Haag

Een fijn bedrijf met meedenkende medewerkers ( Jeroen en Erdal ).
Een leasemaatschappij die in de kleine maar zo belngrijke facetten meedenkt.

Korte communicatielijnen

MBI de Steenmeesters

Goed contact met de accountmanager.

Welke positieve punten kunt u noemen over Multilease?

Vanaf het moment dat ik intern het leasepakket overnam, heb ik een goed en open contact met de accountmanager.
Dit verloopt erg prettig. Ook service van de binnendienstmedewerker is goed en correct.

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?

Houd het contact persoonlijk zoals huidig.

Top bedrijf. Zeer tevreden met de service.

Welke positieve punten kunt u noemen over Multilease?

Snelheid, dienstverlening, prijs, service, medewerkers

Heel fijn contact met ons account team Henk Del Prado en Sophie Roelofs ( en Gabor ). Wij ervaren het als heel prettig dat de lijnen kort zijn, en er veel één op één contact is. Daarbij word er ook... Heel fijn contact met ons account team Henk Del Prado en Sophie Roelofs ( en Gabor ). Wij ervaren het als heel prettig dat de lijnen kort zijn, en er veel één op één contact is. Daarbij word er ook altijd meegedacht naar het zoeken van oplossingen.

Welke positieve punten kunt u noemen over Multilease?

Klantgericht, service gericht, prettig in de omgang, schakelen snel, creatief in het vinden van oplossingen, hulpvaardig

Heeft u verbeterpunten of tips voor Multilease?

Er is wel één puntje; de afgelopen maanden is het regelmatig voorgekomen dat dealers direct contact hebben met bestuurders bij ons voor het uitleveren van auto's. Bij ons is het beleid dat al het... Er is wel één puntje; de afgelopen maanden is het regelmatig voorgekomen dat dealers direct contact hebben met bestuurders bij ons voor het uitleveren van auto's. Bij ons is het beleid dat al het contact moet gaan via de wagenparkbeheerder. Dit gebeurd dus niet waardoor er nu dus helaas een auto is gaan rijden zonder dat wij dat weten. Dit is absoluut niet de bedoeling. Multilease is hiervan op de hoogte en we proberen samen tot een oplossing te komen.

Spotler Nederland BV

Snel, vriendelijk, duidelijk/helder, geeft vertrouwen, eerlijk, leuke ladiesnight :-)

x

BEX Beveiliging Exclusief

Prima organisatie en al ruim 15 jaar onze relatie voor het wagenpark

Welke positieve punten kunt u noemen over Multilease?

Bij vraag of verzoek altijd snel een reactie

Niet voor mij

Van Ark smd