Het is allemaal prima afgewerkt
Hoe was uw ervaring?
Wat zou Multi Profiel beter kunnen doen?
Zo daar gaan waar jullie mee bezig zijn
Reactie Multi Profiel:
Bedankt voor de beoordeling. Gaan we doen! :)
Zo daar gaan waar jullie mee bezig zijn
Bedankt voor de beoordeling. Gaan we doen! :)
Vanaf het eerste telefoontje deskundig en prettig geholpen. Bestellen via de website is makkelijk. Nog een paar kleine foutjes in de detailteksten na de selectie van de stelling (hoogtematen en...
Nog even schaven aan de website
Bedankt voor de eerlijke review Wim! Kunnen we mee aan de slag. Tot de volgende keer!
Alles prima geregeld en netjes afgeleverd.
Qua aflevering even Google earth gebruiken of de vrachtwagen voor de deur kan stoppen . Niet voor mij maar voor chauffeur.
Bedankt voor de beoordeling! Gelukkig is het goed gekomen met de levering. Tot de volgende!
Duidelijke site met vlotte afhandeling en fijne levering
Geen idee
Bedankt voor de positieve review! Fijn dat de platen goed zijn aangekomen in België :). Tot de volgende keer!
Zeer snelle opdracht verwerking, en bij het ophalen zeer snel en accuraat geholpen,vriendelijke mensen. Uitstekend bedrijf.
Zal het niet weten.
Goedemorgen Jan, bedankt voor de positieve woorden!
Bij Multiprofiel heb ik 2 verijdbare werkbanken besteld. In de configurator kon je deze makkelijk zelf samenstellen. Binnen een week waren ze geleverd. Bij levering zaten de tussenplaten en liggers...
Ging goed!
Hi Marco, bedankt voor je beoordeling! goed om te horen dat het door ons gemaakt foutje goed en snel is hersteld. Veel plezier van de werkbanken!
Erg goed. Goede producten, goede service (ook van het transportbedrijf)
Niets
Mooi om te horen! Tot de volgende :).
Buitengewoon tevreden!!
Sowieso degene die het werk in kwam meten. Hij dacht echt goed mee en gaf dingen aan waar ik nog niet aan gedacht had. Toen volgde de snelle offerte en de nog snellere...
In mijn of=gen niet veel. Anderen kunnen een voorbeeld nemen aan jullie werkwijze.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Heel fijn om te horen! :)
Prijs kwaliteit verhouding is super. Ik kon mijn bestelling dezelfde dag halen en het personeel was erg behulpzaam!
Geen idee. Jullie zijn lekker bezig!
Bedankt voor de 4,5 sterren Anne! Tot de volgende keer :).
Geweldig!
Zo doorgaan
Bedankt voor de 5 sterren! We zullen ons best doen zo door te gaan, haha!