V.O.F. Bodbijl

Het is allemaal prima afgewerkt

Wat zou Multi Profiel beter kunnen doen?

Zo daar gaan waar jullie mee bezig zijn

Reactie Multi Profiel:

Bedankt voor de beoordeling. Gaan we doen! :)

Wim

Grootvakstelling

Hoe was uw ervaring?

Vanaf het eerste telefoontje deskundig en prettig geholpen. Bestellen via de website is makkelijk. Nog een paar kleine foutjes in de detailteksten na de selectie van de stelling (hoogtematen en... Vanaf het eerste telefoontje deskundig en prettig geholpen. Bestellen via de website is makkelijk. Nog een paar kleine foutjes in de detailteksten na de selectie van de stelling (hoogtematen en accessoires komen niet juist in beeld). Even bellen en alle vragen duidelijk beantwoord. Daarna afhalen; mooie ruime magazijnen, vakkundig en behulpzaam personeel en netjes inladen. Thuis de stelling makkelijk in elkaar te zetten en ik heb er veel plezier van!

Wat zou Multi Profiel beter kunnen doen?

Nog even schaven aan de website

Reactie Multi Profiel:

Bedankt voor de eerlijke review Wim! Kunnen we mee aan de slag. Tot de volgende keer!

R v Hassel

Planken Stellage één unit

Hoe was uw ervaring?

Alles prima geregeld en netjes afgeleverd.

Wat zou Multi Profiel beter kunnen doen?

Qua aflevering even Google earth gebruiken of de vrachtwagen voor de deur kan stoppen . Niet voor mij maar voor chauffeur.

Reactie Multi Profiel:

Bedankt voor de beoordeling! Gelukkig is het goed gekomen met de levering. Tot de volgende!

Tinterieur

Vlot en duidelijk

Hoe was uw ervaring?

Duidelijke site met vlotte afhandeling en fijne levering

Geen idee

Reactie Multi Profiel:

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat de platen goed zijn aangekomen in België :). Tot de volgende keer!

Jan Dolfing

Super bedrijf.

Hoe was uw ervaring?

Zeer snelle opdracht verwerking, en bij het ophalen zeer snel en accuraat geholpen,vriendelijke mensen. Uitstekend bedrijf.

Zal het niet weten.

Reactie Multi Profiel:

Goedemorgen Jan, bedankt voor de positieve woorden!

Marco

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Hoe was uw ervaring?

Bij Multiprofiel heb ik 2 verijdbare werkbanken besteld. In de configurator kon je deze makkelijk zelf samenstellen. Binnen een week waren ze geleverd. Bij levering zaten de tussenplaten en liggers... Bij Multiprofiel heb ik 2 verijdbare werkbanken besteld. In de configurator kon je deze makkelijk zelf samenstellen. Binnen een week waren ze geleverd. Bij levering zaten de tussenplaten en liggers er niet bij. Hier heb ik over gebeld en ze kwamen binnen een halfuur met de oplossing om het de volgende werkdag te leveren. Dus dat was super opgelost!

Ik ben ook erg tevreden met de werkbanken, ze zijn stevig en rijden enorm makkelijk, ondanks het gewicht en de grootte (290 x 120cm).

Ging goed!

Reactie Multi Profiel:

Hi Marco, bedankt voor je beoordeling! goed om te horen dat het door ons gemaakt foutje goed en snel is hersteld. Veel plezier van de werkbanken!

Smart HRD

Goede service!

Hoe was uw ervaring?

Erg goed. Goede producten, goede service (ook van het transportbedrijf)

Niets

Reactie Multi Profiel:

Mooi om te horen! Tot de volgende :).

Woubrugge Vastgoedonderhoud B.V.

Nieuwe entresolvloer

Buitengewoon tevreden!!
Buitengewoon tevreden!!
Sowieso degene die het werk in kwam meten. Hij dacht echt goed mee en gaf dingen aan waar ik nog niet aan gedacht had. Toen volgde de snelle offerte en de nog snellere herzien offerte waardoor het makkelijker was om te beslissen en we konden doorpakken.
Spullen zijn ook keurig op tijd geleverd. Als laatste de montage ploeg. Fijne, normale en nette mensen die elkaar tijdens de uitvoering feilloos aanvoelden.
Kortom: we zijn DIK tevreden en zullen jullie absoluut bij anderen aanraden.

Wat zou Multi Profiel beter kunnen doen?

In mijn of=gen niet veel. Anderen kunnen een voorbeeld nemen aan jullie werkwijze.

Reactie Multi Profiel:

Bedankt voor de mooie beoordeling! Heel fijn om te horen! :)

Anne de jong

Helemaal top!

Hoe was uw ervaring?

Prijs kwaliteit verhouding is super. Ik kon mijn bestelling dezelfde dag halen en het personeel was erg behulpzaam!

Wat zou Multi Profiel beter kunnen doen?

Geen idee. Jullie zijn lekker bezig!

Reactie Multi Profiel:

Bedankt voor de 4,5 sterren Anne! Tot de volgende keer :).

CK Belastingadvies

Goede snelle attente service

Geweldig!

Zo doorgaan

Reactie Multi Profiel:

Bedankt voor de 5 sterren! We zullen ons best doen zo door te gaan, haha!