Claudia
Prima!
Snelle reactie en uitstekende service bij het boeken! No-nonsens vriendelijkheid!!
Positief
Als ik mij goed herinner was 2005 mijn eerste ervaring met Margot en haar team. We boekten toen een agriturismo in de buurt van San Gimignano en Volterra (nr. 135). Een geweldige ervaring. In de volgende twintig jaar, heel wat keren geboekt via MyItaly. In ieder geval ieder jaar geprobeerd, helaas lukt het niet altijd. Zo ook dit jaar weer een mooie plek geboekt via MyItaly. Iedere keer weer een bijzondere ervaring.
Vlotte beantwoording van onze vragen. Jammer dat exacte locatie agriturismo pas na boeking werd vrij gegeven
Al meer dan 15 jaar ervaring met MyItaly en altijd perfect geholpen, de accommodaties voldoen aan onze standaarden, vandaar de keuze voor Myitaly
Snelle service, altijd fijne agriturismo’s gehad
Hele fijne, prettige en snelle communicatie! Al meerdere keren een accommodatie bij ze geboekt en zou het zo weer doen.
Snelle en vriendelijke reacties
Goede service, uitstekend geholpen
Uiterst tevreden over de snelle service.
Snel en behulpzaam.
Schitterend aanbod, fijne en aantrekkelijke website, snel en kordaat contact.
Altijd zeer goed.
My Italy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
My Italy heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima!
Positief
Snelle service, altijd fijne agriturismo’s gehad
Snelle en vriendelijke reacties
Goede service, uitstekend geholpen
Uiterst tevreden over de snelle service.
Snel en behulpzaam.
Schitterend aanbod, fijne en aantrekkelijke website, snel en kordaat contact.
Altijd zeer goed.
My Italy heeft de volgende resultaten bereikt: