9.3 /10

checkbox100% beveelt My Italy aan!

Bas

Prettige communicatie

H.Janssen

Ik heb alleen nog maar geboekt voor de zomer van 2026, maar alles rondom de reservering verliep goed. Leuke, uitnodigende site met mooie locaties.

Maaike

Heel goed

Kristof

Super

Ivenka

We hebben al heel wat vakanties via My Italy geboekt en zijn nog nooit teleurgesteld!

Wiesje

Fijne organisatie, goede tips en snelle service

Vesta

We hebben nu voor de tweede keer geboekt via My Italy. Hele fijne en snelle communicatie. De accommodatie is nog beter en mooier dan beschreven.

Joyce

Positief! Snel geholpen, duidelijke uitleg per mail. En meedenken op maat. Welke kamer is het meest geschikt voor ons gezin met jonge kinderen.

Liselot

Joyce

Dit is mijn eerste ervaring met My Italy en die is zeer positief. Duidelijk, toegankelijk en klantvriendelijk.

Fransisca

Duidelijk en overzichtelijk website

Stella

In september in 3 agriturismo op Sicilië verbleven via My Italy. We zijn goed geadviseerd, de accommodaties waren alledrie perfect.

Erwin

Duidelijk en overzichtelijke website en keuze in locaties

Lukas

Zeer positief. Mooie accomodaties en goede informatievoorziening

Lieke

Zeer overzichtelijke website, met precies de informatie die nodig is. Fijn dat er geen boekingskosten worden gerekend. Wij hebben al 3x een agriturismo via My Italy geboekt, en gaan dat in de toekomst zeker vaker doen.

My Italy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

My Italy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 23 december 2023

My Italy

myitaly.nl is al sinds 2002 de nummer 1 in agriturismo Italie. Je vindt hier mijn zorgvuldig gekozen selectie van bijzondere en luxe agriturismo's in Italië. Allemaal door mij persoonlijk bezocht en getest. Vraag mij gerust advies over agriturismo in Italië. Stuur een email naar info@myitaly.nl en je krijgt snel antwoord op al je vragen. Gewoon in het Nederlands en 7 dagen per week, wanneer je maar wilt.

Piazza Cacciatori delle Alpi 2

22100 Como