heer Doebar
Prima en beter geknipt als mijn vorige dure kapper. En geknipt met vriendelijke service. Ik ben zeer tevreden😃
- Sterke punten
- Zijkanten met scheermes i.p.v. een tondeuse gebruiken😉
- Soort behandeling
- Wassen en knippen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
Ik ben zeer tevreden over mijn haar dat ik daar gisteren heb laten stijlen
Prima, goed.
Een goede en leuke ervaring
het was weer zoals altijd een prima ervaring
Zoals elke keer goed
Het is een goedkope manier om je haar te laten knippen. Het kost iets meer tijd dan een afspraak bij de salon zou kosten, maar dat is te verwachten
Ik had een hele vriendelijke jongen die mij knipte. Hij deed dit pas 3 maanden en was nog onzeker. Hij had wat meer begeleiding mogen hebben wat mij betreft. Sommige handelingen had hij namelijk nog nooit gedaan. Maar mijn haar zit keurig.
Goed, je weet dat het allemaal wat langer duurt!
Heel fijn
Vriendelijk, goed geknipt, erg tevreden!
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, goed.
Een goede en leuke ervaring
het was weer zoals altijd een prima ervaring
Zoals elke keer goed
Goed, je weet dat het allemaal wat langer duurt!
Heel fijn
Vriendelijk, goed geknipt, erg tevreden!
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk