8.9 /10

checkbox98% beveelt Nunotariaat aan!

Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Bert

Zeer tevreden over het regelen en afwikkelen van mijn levenstestament en testament. Goede duidelijke en overzichtelijke site, waar je alles online kunt regelen. En heldere communicatie gedurende het traject.

Dat je alles online kunt regelen, tegen zeer redelijke kosten. Bij een reguliere notaris waren de kosten zeer het dubbele in vergelijking met NuNotariaat. En dat voor dezelfde dienstverlening!!

Bart Kastelijn

Goed ontvangen en ze zijn zeer vriendelijk

Netjes alles op tijd en goed voorbereid.

R.J.W. Burger

R kapitein

Was keurig en correct verlopen helder en duidelijk zeker een aanrader

Vriendelijk ontvangst ,alles nog eens duidelijk uitgelegd

Hans Koopman

Was erg gemakkelijk om onze wensen op de laptop in te vullen.

Nogmaals, gebruiksvriendelijk, dus makkelijk te regelen.

Rini Scheffers

De website is duidelijk en geeft ook objectieve en heldere informatie over de noodzaak nu een testament op te stellen. Ons oude testament uit de vorige eeuw was niet meer passend door de nieuwe wettelijke regelingen. Er was een mogelijkheid om, zonder kosten, te proberen een testament op te stellen. Kortom, 2 testamenten op gesteld die beantwoorden aan onze wensen en die ook zijn aangepast aan de nieuwe wettelijke regelingen. Makkelijk en omdat het voorwerk al is gedaan, is het passeren bij de notaris goedkoop.

Alle kosten zijn inclusief het gebruik van de website voor het opstellen van testamenten en het passeren bij de notaris.

I. Burger

Fantastisch

Duidelijk begrijpbaar en sympathiek

E.H.Groenewoud

Goede ervaring gehad met Nunotariaat, prima communicatie en snelle afwerking

klantgerichtheid, prijs/kwaliteit verhouding en vriendelijke en deskundige notaris.

Peter Bos

Duidelijke website en veel goedkoper.

Duidelijke toelichtingen en snelle reacties.

Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 12 februari 2015

Nunotariaat

Iedereen moet een testament, levenstestament of samenlevingscontract eenvoudig en voordelig kunnen regelen. Daarom maakt NuNotariaat de drempel om uw akte te regelen zo laag mogelijk. Dat doen we door u goed te informeren over wat u kunt regelen, hoe u dat doet en waarom. U beantwoordt online de voor u relevante vragen op het moment dat u dat uitkomt en in uw eigen tempo. U tekent uw akte bij 1 van de 47 aangesloten notariskantoren (inbegrepen in de vaste prijs). www.nunotariaat.nl

Nieuwezijds Voorburgwal 104

1012 SG Amsterdam

Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Bert

Bart Kastelijn

Goed ontvangen en ze zijn zeer vriendelijk

Netjes alles op tijd en goed voorbereid.

R.J.W. Burger

R kapitein

Was keurig en correct verlopen helder en duidelijk zeker een aanrader

Vriendelijk ontvangst ,alles nog eens duidelijk uitgelegd

Hans Koopman

Was erg gemakkelijk om onze wensen op de laptop in te vullen.

Nogmaals, gebruiksvriendelijk, dus makkelijk te regelen.

Rini Scheffers

Duidelijk begrijpbaar en sympathiek

E.H.Groenewoud

Goede ervaring gehad met Nunotariaat, prima communicatie en snelle afwerking

Peter Bos

Duidelijke website en veel goedkoper.

Duidelijke toelichtingen en snelle reacties.

Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10