Bram

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Telefonisch goed bereikbaar
Goed advies

Marley Langstraat

Zeer goed! Tas gekocht die snel scheurde, meteen goed opgepakt en een nieuwe gehad. Had zelfs een horloge in de teruggestuurde tas laten zitten, was gevonden en netjes apart gehouden om mee te sturen!

Ashanti

Je kan ze bellen voor informatie.

drees Maarten

Zeer behulpzaam als u vragen heeft en zeer correcte levertermijn, zeker een aanrader als je opzoek bent voor zeer correcte dienstverlening .

correcte levertermijn

Snelheid

Nee.

Annelieve van het maalpad

Ik heb skates besteld

Ze helpen heel goed in de winkel

De bestelservice DHL is niet het beste wat je kan gebruiken. Bij dhl heb ik wel vaker gahad dat het niet goed werd bezorgd of niet op tijd. En deze keer was het niet op tijd en de doos was geplet.... De bestelservice DHL is niet het beste wat je kan gebruiken. Bij dhl heb ik wel vaker gahad dat het niet goed werd bezorgd of niet op tijd. En deze keer was het niet op tijd en de doos was geplet. En er stond dat ik niet thuis was terwijl ik de hele dag geb zitten wachten.

Das Peter

Ik ging naar de website en ik klikte op de skates die ik wilde om ze te bestellen

goede service

voorraad op website beter bijhouden

Arjan niewenhuijse

Goede service ik werd gebeld voor kleine schade en kreeg gratis wax dus de service is perfect

Ja de schade werdt aangegeven

Giov

In eerste instantie goede snelle service. Maar achteraf was mijn bestelling niet compleet en er was een beetje slordig omgegaan met de klacht. Maar de medewerkers vind ik heel vriendelijk.

Heel sociaal en vriendelijke medewerkers. Ze geven goed advies.

Hoewel er wel naar mijn klacht geluisterd is, hebben ze mij toch verkeerd begrepen, waardoor ik eigenlijk een verkeerd item toegestuurd heb gekregen.

Alex

Prettig in de omgang, beleefd, behulpzaam, professioneel.

Zeer behulpzaam

Geen verbeterpunten