Ik heb 2 keer moeten bellen waar mijn bestelling bleef,had toch wel een tegen bericht verwacht als een product op het moment niet leverbaar was,maar dat was niet gebeurd,vond ik vervelend.

Naar dat ik de tweede keer gebeld had hoe het zat met mijn bestelling heeft dat meisje dat ik aan de lijn had het direct voor mij geregeld dat ik de dag er naar mijn bestelling heb ontvangen met een... Naar dat ik de tweede keer gebeld had hoe het zat met mijn bestelling heeft dat meisje dat ik aan de lijn had het direct voor mij geregeld dat ik de dag er naar mijn bestelling heb ontvangen met een sorry voor het ongemak.

Verfaillie Carlos

Heel goed bedrijf correct .goede mensen om tegen te praten heel tevreden Leo.,Lenard en het ganse
team. Bedankt Carlos groetjes

Correct heid

Het is een fijn bad dat er ook nog eens mooi uitziet.
Het werkt zeer ontspannend vooral wanneer je de bubbels aanzet.
Dit formaat vind ik voor 4 personen aan de kleine kant.
Het is een fijn bad dat er ook nog eens mooi uitziet.
Het werkt zeer ontspannend vooral wanneer je de bubbels aanzet.
Dit formaat vind ik voor 4 personen aan de kleine kant.

Ik vind het super lastig om de waarden van het water goed te krijgen of dit komt omdat ons water kalkvrij is ik weet het niet. Het chloor gehalte blijft gewoon erg laag.

Piet

Geweldig, alles heel vlug ontvangen en goede mailtjes hoe en wanneer. Perfect.

Gigantische die Opblaasspa, werkt héél goed. Wij zouden dit niet meer willen missen, je knapt er écht van op, na het bad.

LMJ de Frel

Snelheid

leo klinkers

Super bedrijf,had foute filters besteld voor spa een telefoontje mocht meteen retour sturen.

geen gezeur meteen actie voorbeeld voor veel bedrijven.

Fred ter Horst

Top bedrijf

Goede service

Was eerste kennismaking

Snelle en correcte levering

Nick T.

We kochten onze spa hier. Bestelling geplaatst maar er kwam maar niets. Na contact opgenomen te hebben met opblaasspa.com hebben zij de transporteur gecontacteerd waarna bleek dat de zending kwijt... We kochten onze spa hier. Bestelling geplaatst maar er kwam maar niets. Na contact opgenomen te hebben met opblaasspa.com hebben zij de transporteur gecontacteerd waarna bleek dat de zending kwijt was. Gelukkig hebben ze onze zending nog dezelfde dag gevonden maar de levering was helaas voor de dag erna. 5 dagen na bestelling kregen we de spa dan toch in huis. Opblaasspa.com stuurde nog 2 strandballen na ter compensatie.

Sterke klantenservice