Parkcare

Vos r

Dicht bij schiphol

Snel heen en weer

Betere aanduiding van lege plaatsen

Jentje Groenestege

Gewoon goed en dichtbij de vertrekhal

Dichtbij de vertrekhal

Chris Dittrich

Super gegaan!

Via QRCode toegang naar t parkeerterrein. Bij vertrek gaat poort automatisch open.

Ilse

Reserveren ging goed. Maar parkeerterrein is lastig te vinden . Er staat geen aanduiding langs de weg . En het bord met Fly and drive 22 staat met kleine letters aangeduid naast de slagboom. Welke 8... Reserveren ging goed. Maar parkeerterrein is lastig te vinden . Er staat geen aanduiding langs de weg . En het bord met Fly and drive 22 staat met kleine letters aangeduid naast de slagboom. Welke 8 meter vanaf de weg gelegen is.

Dichtbij vliegveld

Plaatsaanduiding verbeteren en prijs is aan de hoge kant

Ingrid

Alles ging heel soepel. Fijn dichtbij het vliegveld.

Snel en soepel

Clara Koenen

Bij aankomst stonden we niet op de lijst, erg slecht Engels sprekend personeel. Terug weg zaten we wel 20 min te wachten in een busje, waar het personeel was geen idee!

Makkelijk boeken via website

Betere communicatie, Engels leren

Ellen Kampman

Blij mee. Alles was vol op de website waar je het eerst opkomt en ik wist niet dat dit bestond.

Dat dit bestaat, op loopafstand van het vliegtuig en goed te vinden!

Iets beter aangeven dat je tot een bepaald punt moet oprijden om de poort te openen.

Tanneke Beudeker

Prima parking dichtbij Zaventem vliegveld. Vervoer met busjes verloopt soepel. Eventjes moeten wachten tot er nog meer mensen waren maar niet heel lang. Auto staat overdekt. Ophalen na terugkomst... Prima parking dichtbij Zaventem vliegveld. Vervoer met busjes verloopt soepel. Eventjes moeten wachten tot er nog meer mensen waren maar niet heel lang. Auto staat overdekt. Ophalen na terugkomst prima geregeld. Ophaalplek makkelijk te vinden. Vriendelijke chauffeurs.

Ophaalplek op vliegveld makkelijk te vinden. Vlot vervoer van parkeren naar vliegveld en andersom. Vriendelijk personeel. Overdekt parkeren

Nvt

Edwin ter Borg

Gemakkelijk om te reserveren. Handig dat we direct contact konden hebben met iemand via de intercom bij de slagboom. Die was snel en hulpvaardig.

Prima site.

Duidelijk(er) de mogelijkheid bieden dat iemand anders de auto kan ophalen. Onze vlucht was gecanceld dus kwamen we aan in Amsterdam (via Parijs). De zoon van onze vrienden, waar we mee op vakantie... Duidelijk(er) de mogelijkheid bieden dat iemand anders de auto kan ophalen. Onze vlucht was gecanceld dus kwamen we aan in Amsterdam (via Parijs). De zoon van onze vrienden, waar we mee op vakantie waren, heeft de auto uit Weeze opgehaald. Is gelukt, maar je kunt niet code doorsturen o.i.d. waarmee iemand anders kan betalen.

Stephanie

Vriendelijk vrouw die mij naar het vliegveld bracht. Je kan je auto zelf parkeren en je sleutel meenemen. Makkelijk te vinden. Na terugkomst hoefde ik niet lang te wachten. Goed geregeld!

Vriendelijke vrouw die de schuttlebus reed.