Parkcare

Alex

Goede site en eerlijke service.

Goede parkeerplaats ten opzichte van de prijs. 10 minuten van de vertrekhal.

De nachtelijke taxi rit verliep niet helemaal ok. Hiervoor een aparte taxi laten rijden. Hier was de centralist wel heel eerlijk in.

Bart Van Leemput

Goede parking, vlotte communicatie
Sitpheid, goede shuttle

Stiptheid communicatie

Zichtbaarheid ACE parking Charleroi verbeteren

Lootens peter

Zeer goed ontvangen en snelle sevice

Vriendelijke service en snelle service we hebben niet lang moeten wachten op onze rit heen en terug.

Geen.

Boer

Goede service en duidelijke instructies

Het profiel van de autobanden worden bij binnenkomst gecontroleerd

Gewoon zo doorgaan

A. Waarbroek

Goed georganiseerd alleen hoge kosten.

Dat er geen lange wachttijd voor de bus is die je heen-en-weer brengt.

Geruststelling dat dit ook (geregeld bussen) op de website staat en ook hoe het met de slagboom werkt. Dan had ik geen contact op hoeven nemen. Daardoor ook geen 55 minuten in de wachtrij bij het... Geruststelling dat dit ook (geregeld bussen) op de website staat en ook hoe het met de slagboom werkt. Dan had ik geen contact op hoeven nemen. Daardoor ook geen 55 minuten in de wachtrij bij het telefoneren.
Het zou ook voordeliger kunnen.

Bepower.nl

Wat een fijne manier om mijn vakantie te beginnen. Ondanks dat ik zelf een verkeerd tijdstip had aangegeven was de vriendelijke meneer er keurig op tijd. Waarvoor nogmaals dank.

Ook...

Ook terugreis ideaal, want je kunt direct in auto stappen en naar huis. Auto in prima staat afgeleverd en ook zo ontvangen. Heel correcte info gegeven over km etc
Dankjewel en echt aanrader

Ineke

Klantvriendelijk

Ik kon niet meer op website komen om tijd en vluchtnummer aan te passen

Pillen I.

Vlotte service. We werden gebracht en terug opgehaald zonder wachttijden. Vriendelijke chauffeur.

snel vervoer naar en van de luchthaven

Philip lenders

Boeken parking was oké

Wisselen nummerplaat

Wim Mensink

Top!!

Zelfs met lange vertraging door de bagageafhandeling bleef men geduldig met onze auto op ons wachten.

Geen..voor hun zelf zou ik adviseren dat de klant zich meldt zodra hij de koffer heeft ipv als hij bij de band staat.....

Van Roeden

Slecht geregeld! Online gereserveerd, verliep allemaal prima. Ik zou met kenteken herkenning moeten kunnen in en uitrijden, echter bij aankomst kwam ik het terrein niet op. Toen op advies van een... Slecht geregeld! Online gereserveerd, verliep allemaal prima. Ik zou met kenteken herkenning moeten kunnen in en uitrijden, echter bij aankomst kwam ik het terrein niet op. Toen op advies van een medewerker van de parkeerplaats (luchthaven Eelde) maar een kaartje getrokken en geparkeerd. Bij vertrek kwam ik het terrein niet af. Na discussie met een medewerker (en een file achter mij) van de luchthaven ben ik uiteindelijk van het terrein af gelaten, van de reservering kon hij niets terugvinden. Een zeer slechte ervaring.