Parkcare

Sanel Mujkic

Alles perfect geregeld

Alles duidelijk

Servaas

Het afleveradres was moeilijk te vinden, zelfs met Tom Tom...

Telefonisch contact verliep soepel. Goed bereikbaar.

Medewerkers spraken slecht Duits.
Afleveren en ophalen verliep amateuristisch.

Alders

Op zich prima

Je auto staat geparkeerd op een veilige plaats redelijk in de buurt.

Veel geautomatiseerd, maar bij terugkomst, en ja we waren 1,5 week eerder terug, toch moeten wachten op een bonnetje om uit te kunnen rijden. Ook een beetje teleurstellend dat er geen tegemoetkoming... Veel geautomatiseerd, maar bij terugkomst, en ja we waren 1,5 week eerder terug, toch moeten wachten op een bonnetje om uit te kunnen rijden. Ook een beetje teleurstellend dat er geen tegemoetkoming is voor het niet parkeren. Bij aankomst hebben we ook wel een half uur in de bus zitten wachten naar vliegveld.

Frank

Was wel ff zoeken naar een parkeerplaats,maar eenmaal gevonden, prima parkeerplaats.

De grote van de parkeerplaats, en de service (Bus vervoer)

De prijs ik €70,- voor 10 dagen,terwijl het nu €150,- voor 10 dagen.

R Zijlstra

Fijne locatie, goede service met brengen en halen naar vliegveld, ging allemaal vlot.

Goede locatie en goede breng/haal service naar airport

Zsa-Zsa De Greef

Vlotte bediening

snelle service bij de receptie

verschillende vluchten komen op het zelfde moment toe en dan zijn er teweinig shuttles om naar de parking te rijden

C Falk

Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van Parkcare en alles is prima verlopen, vriendelijke chauffeur die mijn auto kwam ophalen en samen de auto rond gelopen en km stand opgeschreven, en bij terug... Ik heb voor het eerst gebruik gemaakt van Parkcare en alles is prima verlopen, vriendelijke chauffeur die mijn auto kwam ophalen en samen de auto rond gelopen en km stand opgeschreven, en bij terug komst idem. ik ben heel tevreden en enthousiast over de service

alles zoals er beloofd wordt

Gisela Moschko

Einfaches buchen und Sicheres parken 😀Was will man mehr

Günstig und gut

Keine

Pieter van Harskamp

Top locatie en goed geregeld!!

helder, duidelijk en redelijke prijs