Parkcare

Mekri

Prima, makkelijk, aankomst ging allemaal zonder problemen

Makkelijk te boeken

Geen! Het is prima zo!!

F. Ruijs

Prima parkeerplaats en op een paar minuten lopen van de airport

Prima parkeerplaats

In het donker ietwat lastig te vinden. Wellicht een groter bord plaatsen.

Rudi

Schappelijke prijs.

Melden van ophalen en wegbrengen werkt goed. Niet lang hoeven wachten.

De locatie voor parkeren en wegbrengen naar Schiphol is een oude bende. Hier mag wel iets aan gebeuren. Er is niemand aanwezig als je gaat parkeren. Zou wel prettig zijn als er bij aankomst iemand... De locatie voor parkeren en wegbrengen naar Schiphol is een oude bende. Hier mag wel iets aan gebeuren. Er is niemand aanwezig als je gaat parkeren. Zou wel prettig zijn als er bij aankomst iemand is die kan aangeven waar je auto te parkeren.

Remco Dijkstra

Erg makkelijk, gewoon naar binnen rijden via kenteken.
Ruime plekken en overdekt.
Gewoon je sleutel in bezit houden vind ik persoonlijk een prettig idee.

Snel geregeld , bevestiging en routebeschrijving via de mail kwam gelijk binnen.

Nee was gewoon niets op aan te merken dus ik zou zeggen ga zo door 👍🏻

Bert Z

Een snel en overzichtelijk manier om te kiezen tussen verschillende parkeer mogelijkheden.

Overzicht duidelijk, op afstand van de luchthaven. De tijden en de mogelijkheden van de aanbieder. En ook de ervaringen van andere mensen.

Toen ik de aankomst tijd met een kwartier verlate kreeg ik een andere parkeer mogelijkheid er bij. Misschien dat zo iets ook mee geprogrammeerd kan worden als mogelijke optie.

Marc

Volop verrassingen na de boeking

mensen laten boeken en daarna negatief verrassen door verborgen kosten. (extra koffer €10,-), 4e persoon(€10,), luchthaventoeslag (€10,-), eventueel grotere auto (€20 of €30)

vooraf aangeven dat een 4e persoon toeslagen geeft ondanks dat je vooraf aangeeft dat je met 4 personen reist. ook luchthaventoeslagen vooraf aangeven. extra koffers zou ook voor een toeslag zorgen... vooraf aangeven dat een 4e persoon toeslagen geeft ondanks dat je vooraf aangeeft dat je met 4 personen reist. ook luchthaventoeslagen vooraf aangeven. extra koffers zou ook voor een toeslag zorgen maar dat hebben ze uiteindelijk niet berekend.
Ze zeggen dat je pas mag bellen voor de retourrit als je je koffer van de band hebt gehaald, want ze mogen niet zo lang parkeren en ze zijn er zo, OK Prima, vervolgens duurt het 45 min. voor ze er zijn. beetje erg jammer, erg chagrijnige chauffeur waar geen lach vanaf kan. ze werken ook onder de naam: Elite Parking.
oh ja, bij het ophalen van de auto (na 2 weken) bleek dat ze 5 km hebben gereden met mijn auto..... ?? zou ze even boodschappen hebben gedaan??
Conclusie: ik ga hier nooit meer boeken.

Pim Treu

Alles is goed verlopen

Ik heb niet lang hoeven wachten Met de shuttlebus

Nvt

w.Juana

Het gemak om te parkeren

ruime parkeerplekken

ik mis wel een plekje waar je de karretje achter kan laten

Mirjam Sinterniklaas

Goede en vriendelijke service.

Snel en makkelijk geregeld. Goede en vriendelijk service. Ook telefonisch goed geholpen. Lekker dicht bij de luchthaven van Eindhoven.

Geen tips of verbeterpunten nodig.

Eva Sipakis

Super! Zijn echt super geholpen en alles was erg duidelijk!

Alles is duidelijk en je wordt op tijd opgehaald

Geen tips!