Parkcare

Dennis

Goed & handig & goedkoop 😊

Goedkoop & gemakkelijk

Marco Koning

Ik ben overall tevreden over Parkcare. Het enige minpuntje is dat ik de telefonische klantenservice niet kon bereiken om te vragen of ik een reservering kon omboeken; wellicht had ik hier die dag /... Ik ben overall tevreden over Parkcare. Het enige minpuntje is dat ik de telefonische klantenservice niet kon bereiken om te vragen of ik een reservering kon omboeken; wellicht had ik hier die dag / periode net pech mee. Deze heb ik toen maar geannuleerd; het terug te storten bedrag stond de volgende dag al op mijn rekening! Verder zowel op de vertrek- als op de aankomstdag meerdere keren telefonisch contact gehad m.b.t. het verwachte vertrek- en aankomsttijdstip. Ter plaatse bij Rotterdam Airport vlot en vriendelijk geholpen!

Vlotte en vriendelijke service bij aankomst en vertrek

Onbereikbare klantenservice

Daniela van Oort

Slecht, ik kreeg een klapband net toen ik de afslag van de snelweg afreed. Geprobeerd op te pompen, liep meteen weer leeg. Doorgereden 599m naar Parccare en mijn probleem aangegeven.
Zij...
Zij baalde nog meer dan ik, want nu kon de auto niet 13km verder naar hun parkeerplaats. Moest 50 euro bijbetalen omdat hij nu op hun parkeerterrein moest staan? Geen woorden over vuil gemaakt om toch de vlucht te kunnen halen. Op vakantie 3x telefonisch contact gelegd om het probleem vande band op te lossen. Ze zijn niet goed te verstaan en wilde ook niet mee denken om tot een oplossing te komen. Ze gaven een emailadres waar ik naar toe kon mailen, geen mail of telefoon terug ontvangen. Zeer slechte service

Prijs

Service bieden en taalcursus Duits

Van den Bogaard

Heel fijn om op vakantie te gaan en te weten dat je auto op een veilige plek staat. Het was voor ons de eerste keer. We werden heel vriendelijk geholpen door een medewerker, ondanks dat het 4 uur 's... Heel fijn om op vakantie te gaan en te weten dat je auto op een veilige plek staat. Het was voor ons de eerste keer. We werden heel vriendelijk geholpen door een medewerker, ondanks dat het 4 uur 's nachts was. Met busje heen en terug gebracht en kosten vallen erg mee. Volgende keer weer wat ons betreft!

Goedkoop, vriendelijk personeel.

Niks

Ramona Pluim Mentz

Prima kunnen parkeren op parkeerplaats P3

Overzichtelijke en gemakkelijke site

Kan geen verbeterpunt bedenken.
Wij zijn tevreden.

Zlatko

Gemakkelijk en snel reserveren. Heldere instructie.

Snel en makkelijk regelen

Wendy

Hele goede ervaring! Snelle service. Gelijk contact en ze zijn stipt op tijd! Rijden mee in parkeergarage zodat koffer gelijk overgeladen kan worden. Duidelijke instructies en geduld bij vertraging:)

Gelijk contact en punctueel

Makkelijk te reserveren

Reserveringsproces is zeer eenvoudig

Weronika

Prima geregeld!

Gewoon goed, geen poespas.

Nvt