Parkcare

I Bos

1 week geparkeerd ivm vakantie. Werkelijk top geregeld 👌🏼

Werken hard en snel; we waren er binnen 2 minuten weg naar het vliegveld en bij terugkomst ook binnen 2 minuten op weg naar huis.
De sleutel gaven we af; zij parkeren en zetten hem bij...
De sleutel gaven we af; zij parkeren en zetten hem bij terugkomst al klaar! Echt heel prettig!
Redelijk geprijsd.

N.V.T.

Schrijver

Gewoon perfect geregeld. Meer valt er niet over te vertellen.

Tot in de puntjes geregeld.

Geen.

WimK

Makkelijk te boeken, rijd goed aan, snelle haal en brengservice

Goedkoop, snel brengen en ophalen

Francine

Behulpzaam, vriendelijk personeel, dichtbij het vliegveld, prima beveiligde parkeerplaats

Service,

De update dat ik uiteindelijk naar een andere garage moest, was niet duidelijk

Marc Vijver

Top service

Vlakbij de terminal, strak en netjes geregeld

Google maps stuurt je naar de achterkant

Kargen Özel

Ik heb mijn auto geparkeerd op het parkeerterrein ze hebben mij gelijk naar het vliegveld gereden bij terugkomst zijn ze zonder dat ik moest wachten weer terug gereden naar de parkeerplaats ik ben... Ik heb mijn auto geparkeerd op het parkeerterrein ze hebben mij gelijk naar het vliegveld gereden bij terugkomst zijn ze zonder dat ik moest wachten weer terug gereden naar de parkeerplaats ik ben erg tevreden ik had niet verwacht dat het zo soepel zou verlopen ik parkeerde mijn auto altijd bij het vliegveld zelf wat vele malen duurder is maar vanaf nu parkeer ik mijn auto altijd hie Top bedrijf.

Ze zijn al goed genoeg.

Michiel

Alles makkelijk en snel geregeld, top!

Makkelijk

Eveline

Fijne parkeerplaats dichtbij de vertrekhal. In en uitrijden gaat snel, omdat ze met nummerbordherkenning werken.

Makkelijk en snel

In de email met instructies staat dat je een ticket krijgt bij het inrijden, dit was niet het geval. Maar gelukkig ging de slagboom gewoon open.

Leonie kooiker

Snel en makkelijk! Nooit weet anders.

Heel gebruiksvriendelijk

Misschien de site iets op leuken

D Groen

Prima locatie om te parkeren

Eenvoudig te reserveren, je wordt met een busje netjes afgezet en opgehaald bij het vliegveld.

Telefonisch was de verbinding slecht om de Carepark medewerker te verstaan. (zowel heen als terugreis)