John Knopper
Erg gemakkelijk en snel geregeld
Vervoer van en naar vliegveld Zestienhoven uitstekend
Helemaal prima!
telefonisch bereikbaar en op tijd op afspaak
Fijne parkeerplaats, goed geregeld om verder te reizen. Duidelijke info!
Fantastisch
Wwl goed alleen slecht bij annulering
Ook deze reis zijn we weer zonder lange wachttijden prima van en naar onze nacht en middag vlucht gebracht
Redelijk
Perfect geregeld
Na aankomst was er vrij snel n busje. Even contact via telefoon en met 5 min. komt er n busje voorrijden. Poort ging open en bewaakt en overdekt parkeren. Geweldig! Wat n service! Vriendelijk en correct geholpen. Op de terugweg was t hetzelfde. Even telefoontje dat we geland waren en met 10 minuten rijdt n busje voor. n gezellig babbel gemaakt tijdens de rit naar de parkeergarage. Helemaal toppie!! Dank jullie hiervoor! Vr.groet van Marianne en Kees.
Easy, efficient and cheap
Parkcare verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Parkcare heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geregeld.
Negatief, bedrijf reageert niet
Erg gemakkelijk en snel geregeld
Vervoer van en naar vliegveld Zestienhoven uitstekend
Helemaal prima!
telefonisch bereikbaar en op tijd op afspaak
Fijne parkeerplaats, goed geregeld om verder te reizen. Duidelijke info!
Fantastisch
Wwl goed alleen slecht bij annulering