Parkcare

Fam. Martir

Het qas de eerste keer dat wij gebruik maakte van deze parkeerservice en ik moet zeggen helemaal top. Keurig op tijd op de afgespeoken plek.veiendelijk personeel. Ik kan dir bedrijf echt aanraden... Het qas de eerste keer dat wij gebruik maakte van deze parkeerservice en ik moet zeggen helemaal top. Keurig op tijd op de afgespeoken plek.veiendelijk personeel. Ik kan dir bedrijf echt aanraden !

Komen afspraken na keurig op tijd

Niet van toepassing

EvA

Heel slecht. Het adres in de email klopt niet. Moesten naar een ander adres 15 minuten verderop. Ontvangst zeer onvriendelijk. Let hoed op alle extra kosten die je nog even extra contant dient af te... Heel slecht. Het adres in de email klopt niet. Moesten naar een ander adres 15 minuten verderop. Ontvangst zeer onvriendelijk. Let hoed op alle extra kosten die je nog even extra contant dient af te rekenen. €5 per persoon extra, (er zijn maar 3 personen bij de prijs inbegrepen). Een MGEV wordt als SUV gezien €15 euro extra.Parkeerplaats afgeladen vol kleine echt proppen om je auto te parkeren. Shuttle kwam op zich wel snel, duurt 15 minuten naar luchthaven. Een groot verdienmodel. Niet meer hier.

Zet het goede adres in de reserveringsmail!

Har

Waardeloze organisatie, rare prijsstelling

Makkelijk te boeken

Prijsstelling zuiver houden. Ik heb data ingevoerd, 120 euro om te parkeren. Wilde later wat wijzigingen en toen was de prijs maar 65 euro. Hier over gereclameerd maar daar wordt niet op de prijs... Prijsstelling zuiver houden. Ik heb data ingevoerd, 120 euro om te parkeren. Wilde later wat wijzigingen en toen was de prijs maar 65 euro. Hier over gereclameerd maar daar wordt niet op de prijs ingegaan. Geld terugbetalen zijn ze niet van, extra kosten rekening voor de betaling, maar service, ho maar.
Dan maar 15% annuleringskosten, maar ik ga zeker niet parkeren bij deze graaiers.

Goed!

Dichtbij vliegveld, goede prijs!

Bij de terugkomst moesten we vrij lang op onze autosleutel wachten, dat mag iets sneller de volgende keer.

S Mei

Easy to reserve, automatic entrance and exit, 7 minutes walk to the terminal

Easy and fast process

Maybe add a lock on the door for customers entering/leaving the parking lot, so people who don’t park there cannot access the parking lot?

Gerard van Eijk

Prima mogelijkheid om goed en overdekt te kunnen parkeren in de buurt van Schiphol, waarna je met een shutlebus wordt weggebracht naar Schiphol en later weer wordt opgehaald. In mijn geval: Te... Prima mogelijkheid om goed en overdekt te kunnen parkeren in de buurt van Schiphol, waarna je met een shutlebus wordt weggebracht naar Schiphol en later weer wordt opgehaald. In mijn geval: Te vroeg, de app gaf geen toestemming. Gebeld met klantenservice. "Neem een parkeerkaartje, parkeer en ga naar de balie. Daar formulier ingevuld en foto gemaakt. Retour? Laat foto zien en u krijgt een uitrijkaartje. Was 2 uur later en zonder problemen een uitrijkaartje gehad.

Serviceverlening van zowel Mobian als van het Steigerberger hotel.

Zet in de app de informatie om, als men te vroeg is, direct een parkeerkaartje te trekken en het vervolg van die procedure.

Hamburg

Keurige behandeling, nette chauffeur, alles volgens afspraak, goed begin en afsluiting vakantie

Goede afspraak, goede telefonische contacten

Meijer Nachtegaal

Schandalig niet boeken wij hadden in februari geboekt in mechelen gister werd het abrupt gecanceld ik heb nog nooit zo iets meegemaakt

Hebben ze niet

Geen mensen oplichten

Robbert

Geannuleerd vlak voor vertrek

Zeer slecht

Geen contact te krijgen

Nicole

Prima parkeerplaats en goed vervoer naar Schiphol.

Alles verliep vlot