Parkcare

Lucien oome

Goed geregeld met Hotel

Het telefoonnr voor openen slagboom werkte niet

Joosten

Op een makkelijke, betrouwbare manier professioneel en vriendelijk geholpen. Zonder zorgen mijn auto achter gelaten.

Professioneel. Vriendelijk. Punctueel.

Moest even zoeken naar de locatie.

Sien

Niet te bereiken

Betere communicatie! Deze organisatie is zo slecht te bereiken. Erg vervelend

Stefan Galle

Top geregeld en je auto staat op een super goede plek geparkeerd.

Snel en goed geregeld.

Koen de Witte

Onze auto een week geparkeerd bij Weeze airport. Onze terugvlucht had 3 uur vertraging en hadden de uiterlijke uitrij tijd niet gehaald! Even een belletje via de parkeerautomaat en de medewerker... Onze auto een week geparkeerd bij Weeze airport. Onze terugvlucht had 3 uur vertraging en hadden de uiterlijke uitrij tijd niet gehaald! Even een belletje via de parkeerautomaat en de medewerker wist van de vertraging en vertelde dat uitrijden met kentekenherkenning nog 2 uur langer open stond! Perfect geregeld!

Communicatie bij terugkomst vliegveld Weeze!

Geen!

willem de ruijter

Prima!!

alles op tijd met vriendelijke medewerkers en zonder vertragingen

Hans van Ierlant

Geen klachten, maar de beschrijving naar Schiphol is niet zo best...

Prima parkeerplaats, en goede prijs!

De beschrijving van de route naar de bus voor Schiphol is totaal onvolledig, en dus niet in orde....!!!
Op de voucher staat hierover het vlg. :
.....Met Park + Fly kunt u gratis...
Op de voucher staat hierover het vlg. :
.....Met Park + Fly kunt u gratis gebruikmaken van Connexxion bus 300, die dagelijks tussen 05:00 en 00:57 uur tot 10
keer per uur van en naar de luchthaven rijdt. De bus vertrekt direct naast de parkeergarage bij de halte „Spaarne Gasthuis” en stopt bij de ingang van de vertrekhal. 's Nachts kun je gratis gebruikmaken van de nachtbus N30. Deze rijdt één keer per uur, van 01.00 tot 05.00 uur

We stonden dus om 04.30 uur achter het ziekenhuis, en geen bus te zien. Uiteindelijk hebben we een Uber gebeld die ons voor 30,-- naar Schiphol heeft gebracht.

Nog wel bij Q-Park service geïnformeerd, en na 2 dagen ontving ik het onderstaande (juiste) bericht waar de bus wel te vinden is:

...Verlaat de parkeergarage met de lift en volg het blauwe pad onder de weg door tot aan de hoofdingang van het ziekenhuis. Neem vervolgens de trap of lift omhoog om bij de bushalte te komen, die zich recht tegenover de hoofdingang bevindt.

Dat is wel een totaal andere beschrijving als diegene die jullie op de voucher zetten. Mijn advies is dus deze aan te passen voor vlg. reizigers!

Huub la Fleur

Perfect geparkeerd voor 10 dagen.
Reserveren ging makkelijk en in/uit rijden op kenteken was ideaal.

Dichtbij parkeren

Leo Eiling

Prima alles goed geregeld

Geen was top toen we kwamen en tot weer goed werden ontvangen voor vertrek.

Geen ,alleen moesten we even zoeken, navagatie geeft aan bij een rotonde rechts maar die was veranderd in fietspad .

Roderick Bredero

Ze doen gewoon wat ze beloven

Gemak van vinden en boeken
Overzichtelijkheid proces
De eenvoud van handelingen, met name ook voor oudere gebruikers die minder vaak online actief zijn

Geen die direct voor de hand liggen