Elly Klaassen
- Product of service:
- passepartout
duidelijke website en prima verzorgde verzending
Vlot geleverd. Netjes stevig verpakt.
Mooie prijs, snelle levering
Aankoop was slecht verpakt en kwam verkreukeld binnen!
Heel goed
Duidelijke website en supersnel geleverd
Tevreden
Goede service, na een e-mail met een vraag over de lange levering snel teruggebeld. Oorzaak verkeerd nummer in systeem. Daarna levering na twee dagen geleverd.
Redelijk. Passe partout kwam op tijd aan maar met een flinke vouw in de rand.
Top
De afhandeling van de bestelling is goed en soepel verlopen. De bestelling van het passe-partout op maat vond ik omslachtig
zeer tevreden
Op zoek naar een bepaalde maat passe partouts voor een schappelijke prijs kwam ik uit bij dit bedrijf. Zeer ruime keus, goede prijzen en overzichtelijke website. Het bestellen gaat eenvoudig, alleen is door een fout aan hun kant (geen controle of de pakbon wel uit de printer was gerold) mijn bestelling niet verzonden. Mail gestuurd en er werd telefonisch contact met me opgenomen om het uit te leggen. Duurde alsnog iets langer dan verwacht (1-2 dagen) voordat ik mijn passe partouts kreeg, maar nu ze hangen ben ik er blij mee!
Passepartouthandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Passepartouthandel heeft de volgende resultaten bereikt:
Passepartouthandel
Bosboombroekerweg 3
7055AX Heelweg
duidelijke website en prima verzorgde verzending
Vlot geleverd. Netjes stevig verpakt.
Mooie prijs, snelle levering
Aankoop was slecht verpakt en kwam verkreukeld binnen!
Heel goed
Duidelijke website en supersnel geleverd
Tevreden
Redelijk. Passe partout kwam op tijd aan maar met een flinke vouw in de rand.
Top
zeer tevreden