Caroline Timmerman

Mooie lijst

Mooie lijst en passepartout

Levering liet iets langer op zich wachten

Thomas van den Heuvel

Snelle afhandeling en levering

Duidelijk en intuitief te bestellen

Meer hulp voor leken over de gangbare maten en combinaties

Irena

Heb 3 weken moeten wachten op 2 passe partouts. Heb pakketten uit het buitenland sneller binnen

Sneller verzenden

Reactie Passepartoutwebshop.nl:

Beste Irena,
Beste Irena,
Hartelijk dank voor uw beoordeling via Feedback company! Wij hebben inderdaad gelezen dat de passe partout niet tijdig was verzonden door een technisch mankement in ons systeem, hierdoor is er geen koppeling geweest dat uw pakbon automatisch is uitgedraaid. Na uw melding op 31-08-2023 tegen de klok van 17:00 hebben wij de bestelling de volgende dag direct verzonden (op een vrijdag) en is deze door u in ontvangst genomen op de maandag.
Wij wensen u veel plezier met de aankoop!
Marco van Goodstore

G Moorman

Prima, vlotte behandeling

Keurig verpakt

Nvt

Andrea Eijgermans

Alles prima !

Netjes verpakt

Ophaal locatie is niet duidelijk aangegeven Doorbel bij een roldeur dat was moeilijk vindbaar. Naamkaartje bedrijf bij deur zou fijn zijn .

Harry

De passe-partouts zijn prima. De bezorging met veel vertraging.

Mooie passe-partouts

Bezorging: kies voor Postnl. Jammer dat standaard alleen zwart/wit aangeboden wordt.

Harry Bremmers

Prima paspartouts voor een redelijke prijs en snel bezorgd.

Mooie pspartouts en snelle bezorging

Is prima zo.

Overtollige verpakking

Henk van 't Hoff

Plezierig

aardige website

dhl is een ramp, de eerste bestelling zwaar beschadigd, de tweede zending was 'ergens' bij buren afgeleverd, wist niet waar in de straat. heb 8 buren moeten lastig vallen totdat ik de goede had. ik... dhl is een ramp, de eerste bestelling zwaar beschadigd, de tweede zending was 'ergens' bij buren afgeleverd, wist niet waar in de straat. heb 8 buren moeten lastig vallen totdat ik de goede had. ik moest bij terugsturen 7,50 betalen, heb dit nog niet terug op de rekening.