Zowel de bestelling als aflevering

Zo leuk dat ze het horloge gelijk netjes gegraveerd hebben!

Clemens van der Geugten

Favoriet in mijn browser

Goede en desgevraagd persoonlijke informatie, hoge kwaliteit en service, markt-concurrende prijzen.

Patty

In 1 woord... SUPER!

De snelle levering en de service

Snelle levering. Gewoon top!

Horloge besteld kort voor kerst. Werd dezelfde dag gebeld dat levering voor kerst niet meer mogelijk was. Levering zou hooguit 1 week duren en dat was ook zo. Werd bijzonder vriendelijk te woord... Horloge besteld kort voor kerst. Werd dezelfde dag gebeld dat levering voor kerst niet meer mogelijk was. Levering zou hooguit 1 week duren en dat was ook zo. Werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan!

Vriendelijk en afspraken waar gemaakt

Erg tevreden met mijn aankoop, het proces en de aflevering!

Ik werd netjes gebeld omdat ze mijn adres niet automatisch door het systeem werd herkend. Erg fijn!

Lennardo

Top! Aanrader!

Contact met de klant

Marja van der Most

(Bewerkt)

Snelle levering met persoonlijk note en goede klantvriendelijkheid.

Toen mijn zoon het horloge met kerst had gekregen, was het op maat maken van het horloge niet gemakkelijk voor ons ondanks de bijgeleverde ding om het op maat te maken. Naar de winkel geweest in... Toen mijn zoon het horloge met kerst had gekregen, was het op maat maken van het horloge niet gemakkelijk voor ons ondanks de bijgeleverde ding om het op maat te maken. Naar de winkel geweest in Rotterdam en daar super service. Ook zijn naam gegraveerd. Echt super klantvriendelijk. Ook kregen we een doos erbij voor nog meer horloges. Nou is één op dit moment wel even genoeg......

Geen verbeterpunten....

Eerste bestelling bij deze internet winkel. Kan niet anders zeggen dat alles correct en snel verlopen is.

Ik ben direct gebeld n.a.v. mijn opmerking bij de order, erg netjes. Horloge was keurig ingepakt en alles keurig op tijd in huis voor de kerst.

Helaas moest ik de hele dag thuis blijven voor mijn bestelling via GLS, PostNL geeft altijd een keurig tijdvak, maar dat is Plaza Juwelier niet aan te rekenen.