7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox92% beveelt Premiums.nl aan!

7.2/10
SterSterSterLege sterLege ster
6.4/10

led-dsign

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring. Een jaar lang niet gevonden worden door potentiële klanten is te tries voor woorden. Na een stornering onzerzijds, kon ineens alles. Maar nu enige maande later, is het nog steeds het zelfde. Gewoon een zeer slecht bedrijf, die geen enkele afspraak nakomt

Stoppen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht. Mailen veel reklame. Wanneer we daarop ingaan worden we gebeld. We vragen of wat wij willen mogelijk is. Na twee telefoontjes van hen blijkt dat het kan. Dan gaan wij er op in en zeggen dat we het wel willen. Worden we weer gebeld met de vraag hoe we het zouden willen, dus ze luisteren niet naar elkaar en weten zogenaamd niets. Zeer irritant. Dan blijkt ineens dat het absoluut niet kan wat we willen.................tjonge wat een drollen.

SterSterSterSterLege ster

Super snel geholpen, goede ondersteuning telefonisch gehad.

4.00

ml

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Beloven veel, komen afspraken niet na, houden inhoudelijk gesprek af met beleefde herhalingen van afspraken, die niet nagekomen worden. Na anderhalveaand nog geen website...wel rekeningen.

Afspraken nakomen. 24 uur bereikbaar zegt niets als er niets gedaan wordt met vragen en opmerkingen.
Kunnen goed en enthousiast verkopen.
website

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht, het bouwen van een professionele site laten ze aan jou over. We hebben totaal 20 bedrijven verzameld met klachten. Hen advocaten Bosveld doet ook mee met het innen van de facturen terwijl zie niks leveren.

Jeroen

De mensen van premiums hebben mij ontzettend goed geholpen met de bestelling en verloop er van. Goed advies van de medewerker en onze actie is dan ook goed geslaagd. De klanten waren er blij mee!

Edwinschipper.nl

SterSterSterSterLege ster

Perfect bedrijf voor mijn relatiegeschenken te bestellen. Eenmaal ingegeven en de rest gaat vanzelf.

iPhone houders

SterSterSterSterLege ster

Onze eerste ervaring met Premiums.nl. Duidelijke en snelle communicatie, er wordt met de klant meegedacht.

Betrouwbaar, meedenkend.

Ik kreeg de speakers een dag te laat, maar ik werd telefonisch goed op de hoogte gehouden hoe laat en wanneer de bestelling wel zou komen. Ook werd uitgelegd waarom er vertraging in de levering zat. Kan gebeuren..

Ik heb pennen besteld voor onze vereniging

Ik werd goed op de hoogte gehouden

Jacqueline Calis

Prima website, alles is duidelijk en goed gedocumenteerd.

Haarwereld.nl

SterSterSterSterLege ster

Professioneel bedrijf die z'n afspraken na komt.

Snoep

Engelse Taxi

Ik ben zeer tevreden over de door mij bestelde paraplu's. Ze werden snel geleverd en met een mooie opdruk. Ook het team was zeer vriendelijk door van mij alleen maar lof!

Vriendelijk personeel, goede prijzen

Alexander IJbema

Eigenlijk zeer positief over de website, de service en de strandsets die snel geleverd zijn.

Zeer gebruiksvriendelijke website
ja

Premiums.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Premiums.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2014

Premiums.nl

Leverancier van onbedrukte en bedrukte kantoorartikelen & relatiegeschenken.

Ferdinand Bolstraat 25

8021 ES Zwolle

7.2/10
SterSterSterLege sterLege ster
6.4/10

led-dsign

Stoppen

SterSterSterSterLege ster

Super snel geholpen, goede ondersteuning telefonisch gehad.

4.00

ml

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kunnen goed en enthousiast verkopen.
website

Jeroen

Edwinschipper.nl

iPhone houders

Betrouwbaar, meedenkend.

Ik heb pennen besteld voor onze vereniging

Ik werd goed op de hoogte gehouden

Jacqueline Calis

Prima website, alles is duidelijk en goed gedocumenteerd.

Haarwereld.nl

SterSterSterSterLege ster

Professioneel bedrijf die z'n afspraken na komt.

Snoep

Premiums.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7/10
  • checkEerste review geschreven op 16 april 2014

Premiums.nl

Leverancier van onbedrukte en bedrukte kantoorartikelen & relatiegeschenken.

Ferdinand Bolstraat 25

8021 ES Zwolle