8.5 /10

checkbox94% beveelt Profijt Meubel aan!

Assortiment
Deskundig advies

Astrid

Wederom heel fijn geholpen.

Klantvriendelijk

T van Mourik

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

We hebben nog niets ontvangen ik weet niet wat ik moet invullen.

T Witberg

Vriendelijke verkoopster

Goede opstelling van alle meubelen
Op de verpakking stond de goede kleur vermeld, maar bij thuiskomst bleken er 2 andere kleur zittingen in te zitten! We nemen er genoegen mee, maar hadden andere gekozen!!! En terug reizen op onze leeftijd geen optie was. Dus even controleren wat er in de doos zit zou een optie kunnen zijn!

Hennie van Meetelen

Fijn geholpen

GH Koopman

Fijne winkel om door te lopen.

Vriendelijk en behulpzaam.
Bij meerdere (duurdere) aankopen mag er wel gratis textiel spray bij gegeven worden.

Ton en Nolly Dangé

Goed tevreden, goede uitleg en advies over alle door ons aangeschafte meubels

Personeel pakt de tijd voor een goed advies.
nvt

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te horen dat onze collega u goed heeft kunnen helpen en adviseren bij uw aankoop. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe meubels en graag tot een volgende keer! Vriendelijke groet, Ingrid, Profijt Meubel Eindhoven.

Sandra van Bussel

21 maart 2 relax zetels gekocht. Top geadviseerd door het vakkundige personeel

H.Koel

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed voorgelicht ja

veel uitzoek

Mirjam

Meneer Galid heeft mij erg goed geholpen. Goede kwaliteit en ben zeer te vreden.

Denken met je mee.

Marcel

Vriendelijke verkoper en vakkundig advies

Vriendelijkheid en vakkundigheid

Antwoord Profijt Meubel

Leuk dat je jouw ervaring deelt, Marcel. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van onze medewerker. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Fred Dijkstra

Proma

Advies

Jan Vermeer

Bijzonder goede service van de Service-afdeling en Profijt Naaldwijk! M.n. Astrid (Service-afdeling) en Kayleigh (Profijt Naaldwijk) verdienen een groot compliment. Deze dames snappen héél goed welke behandeling een klant verwacht, luisteren en handelen vervolgens ernaar. Parels voor hun werkgever... Ik ben heel blij met de door Profijt geboden oplossing en ik raad Profijt zéker aan!

Klant serieus nemen door te luisteren en te handelen. Afspraken nakomen en deskundig advies.
Geen op- of aanmerkingen.

Antwoord Profijt Meubel

Beste Jan, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Ook wij zijn heel blij met Astrid en Kayleigh, we zullen deze mooie woorden zeker aan hen doorgeven. Fijn dat er een goede oplossing is geboden en u een andere stoel heeft kunnen uitzoeken. We zien u graag nog een keer terug. Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Bianca

Fijn geholpen, toen we dat wilde. Lieten ons eerst op ons gemak kijken.

Antwoord Profijt Meubel

Hartelijk dank voor je review, Bianca. Fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen!

Rob

Goed geholpen

Antwoord Profijt Meubel

Beste meneer Biesen, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, ^Helma Profijt Meubel Roermond

Berry Theunens

Prima, gastvrij en perfect geholpen door Madeleine. Lekkere koffie.

In alle rust kunnen winkelen. Goed advies gekregen en konden vrijuit meubels combineren.

Antwoord Profijt Meubel

Hi Berry, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Madeleine. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels. We zien je graag nog eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Geantwoord op

Profijt Meubel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 juni 2014

Profijt Meubel

Bij Profijt Meubel vind je eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer.

Postbus 538

4870 AM Etten-Leur

Assortiment
Deskundig advies

Astrid

Wederom heel fijn geholpen.

Klantvriendelijk

T van Mourik

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

We hebben nog niets ontvangen ik weet niet wat ik moet invullen.

T Witberg

Vriendelijke verkoopster

Goede opstelling van alle meubelen

Hennie van Meetelen

Fijn geholpen

GH Koopman

Fijne winkel om door te lopen.

Vriendelijk en behulpzaam.

Ton en Nolly Dangé

Goed tevreden, goede uitleg en advies over alle door ons aangeschafte meubels

Personeel pakt de tijd voor een goed advies.
nvt

Fred Dijkstra

Proma

Advies

Jan Vermeer

Geen op- of aanmerkingen.

Bianca

Fijn geholpen, toen we dat wilde. Lieten ons eerst op ons gemak kijken.

Rob

Goed geholpen

Berry Theunens

Prima, gastvrij en perfect geholpen door Madeleine. Lekkere koffie.

Profijt Meubel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10