Boersma
- Assortiment
- Prima
- Product of service:
- Eetkamerstoelen
97% beveelt Profijt Meubel Amersfoort aan!
Leuk geholpen, aardige verkoopster met veel humor
Prettig geholpen, leuk personeel! Goed advies.
Fijn geholpen bij deze belangrijke beslissing. Ik kreeg zelfs een stofstaal mee naar huis om de kleur in thuissituatie te kunnen beoordelen. Er werd mij niets opgedrongen en er werd alle tijd voir mij genomen. Super!
Prettig
Mooi winkel
Buitengewoon goed
Zeer prettig
Veel keus, aardig en vakkundig personeel. Kopje koffie tijdens het uitzoeken van de bekleding van de bank.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk geholpen
Voor de tweede keer geslaagd bij profijt,en dat was zeker een feestje!!
Bij binnenkomst in de winkel bijzonder vriendelijk ontvangen , en konden eerst rustig het assortiment bekijken
Vriendelijk te woord gestaan
Snelle levering en betaalbaar
Profijt Meubel Amersfoort verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Amersfoort heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Amersfoort
Industrieweg 3
3812 RX Amersfoort
Leuk geholpen, aardige verkoopster met veel humor
Prettig geholpen, leuk personeel! Goed advies.
Prettig
Mooi winkel
Buitengewoon goed
Zeer prettig
Vriendelijk personeel
Vriendelijk geholpen
Voor de tweede keer geslaagd bij profijt,en dat was zeker een feestje!!
Vriendelijk te woord gestaan
Snelle levering en betaalbaar