Er Groenendijk

Al meerdere malen hier meubels gekocht, goede service en vriendelijke mensen

d valster

Goed geholpen en goed advies

De voor en nadelen

Ik zal niet weten wat
het is perfect

nathalie beijn

Super lieve verkoopster en alles goed geregeld.al aardig wat gekocht bij profijt

mooie spullen en kwaliteit

Er lopen nog wat garantieaanvragen, dus kan nog geen oordeel geven. afhankelijk van de afhandeling hiervan kan ervaring postief of negatief uitvallen

informatievoorziening op website komt niet overeen met winkel. (bv of iets op voorraad is of niet)

Ingrid de Kramer

Eens maar nooit meer, verkeerde stoelen geleverd door fabrikant. Nieuwe stoelen zijn besteld, maar dan moet je ze weer zelf ophalen. 3 mails gestuurd en telefonisch contact gehad, maar reageren... Eens maar nooit meer, verkeerde stoelen geleverd door fabrikant. Nieuwe stoelen zijn besteld, maar dan moet je ze weer zelf ophalen. 3 mails gestuurd en telefonisch contact gehad, maar reageren nergens op.

Betere service en communicatie naar de klanten. Vrouw van 82 moet maar weer regelen dat er iemand stoelen gaat omruilen.

Anneke

Vriendelijk personeel

2 hanglampen afgehaald en de verkoopster adviseerde om even de lampen na te kijken of ze
niet beschadigd waren. Ze zou het vervelend vinden als we daar thuis achterkwamen.

Ga zo door

ebbers

Goed geholpen op tijd geleverd.

Saskia van der Waal

Super goede ervaring! Via mail contact gehad om na te vragen of jullie ook aan een lamp konden komen. Al snel antwoord terug dat de lamp besteld kon worden. Inmiddels pronkt hij mooi in de... Super goede ervaring! Via mail contact gehad om na te vragen of jullie ook aan een lamp konden komen. Al snel antwoord terug dat de lamp besteld kon worden. Inmiddels pronkt hij mooi in de woonkamer. We wachten nog op 1 lamp en dan hebben we ook 3 mooie lampen boven de eettafel van jullie.

Vriendelijk personeel.

Hartstikke goed, denken mee en geven goed advies.