Helen Currie

Topbedrijf.
Super klantvriendelijke medewerkers..Er werd ook goed naar je geluisterd. En er werden dingen goed uitgelegd. Fantastisch

Gr. HELEN CURRIE

Geen . Niets meer aan doen

j.vuijk

Allereerst heel veel mooie meubelen eigenlijk voor ieder zijn smaak is wel wat te vinden en alles komt veel mooier uit na de verbouwing van dit filiaal. We zijn zo leuk, gezellig en ongedwongen... Allereerst heel veel mooie meubelen eigenlijk voor ieder zijn smaak is wel wat te vinden en alles komt veel mooier uit na de verbouwing van dit filiaal. We zijn zo leuk, gezellig en ongedwongen geholpen. Er werd ons iets te drinken aangeboden zodat mijn man en ik samen even konden overleggen. De verkoopster heeft alles goed doorgesproken met ons ...ook over het onderhoud van de meubels dus voor ons een hele fijne ervaring.

Jazeker over het onderhoud van de meubels en de producten die ervoor geschikt zijn

Nee wij hebben hele goede ervaring ..ook met het ophalen van de meubels en vonden het grandioos dat Profijt een busje had wat je kon huren om de meubels thuis te brengen.

Fam kooij

Allereerst fijne adviseurs,nemen de tijd voor je,en denken met je mee, onze zoon heeft zijn woning met profijt meubels daar gekocht,en ik ben ook geslaagd,leuke prijzen,kortom daar komen wij altijd... Allereerst fijne adviseurs,nemen de tijd voor je,en denken met je mee, onze zoon heeft zijn woning met profijt meubels daar gekocht,en ik ben ook geslaagd,leuke prijzen,kortom daar komen wij altijd voor terug.

Daar was al over gesproken, met de dame in kwestie, daar hebben wij naar geluisterd.

Daar heb ik geen mening over

johan donker

Van der sluis

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring om bij profijt een bankstel te kopen en zullen ook zeker in de toekomst hier weer onze nieiwe spullen kopen

Fam. Vroegindeweij

Prima advies, meedenken bij vervoer bank en prachtige bank afgeleverd.
Zijn uiterst tevreden over dit bedrijf.

Heel goed geadviseerd.

Bezorgen grote meubels ook mogelijk maken.

c donkersloot

Heel goede ervaring

prima servise van het personeel

Marco

Prima winkel met ruime keuze en niet te duur.

J h nelis

Goede service prettige en bekwaamd personel

Zo door gaan

jolanda van t zelfde

Bankstel gekocht geweldig geholpen !!

Goed geholpen door personeel