Esther Schoffelmeer

Welkom gevoel bij binnenkomst. Bij het uitzoeken van de bank vakkundig geholpen er was alle tijd en ruimte om alle materialen etc. te bespreken met een kopje koffie erbij.

H van den Berg

Goeie ervaring. Werden netjes geholpen.

Niet echt.

Nee.

saskia van Schagen

Ik ging met een redelijk vooropgezet idee naar de winkel, had een bank in de folder gezien. in de winkel aangekomen, zag ik een andere bank staan, die ik mooier vond ogen, en beter zitten. maar... Ik ging met een redelijk vooropgezet idee naar de winkel, had een bank in de folder gezien. in de winkel aangekomen, zag ik een andere bank staan, die ik mooier vond ogen, en beter zitten. maar twijfelde nog. verkoper kwam erbij, maar verkoper heeft mij in die zin niet echt geholpen bij het maken van de keuze. kwam wat onzeker, timide en verlegen over. maar ligt dat aan mij, dat ik door ratelde in mijn eigen onzekerheid/twijfel (in je eentje een bank kopen... ) of is dit niet het sterkste punt van de verkoper ,vertellen wat hij heeft staan, welke kleuropties er zijn, doorvragen wat je zoekt/wenst in het product... hij heeft me wel correct geholpen en verteld over de opties die er zijn vwb bestellen bank en garanties etc.

nog geen mening over halen/bezorgen dat moet nog gebeuren. vind wel een lange levertijd 10-14 weken. terwijl standaard 6 weken is, maar "in deze periode" (half oktober...???, in december begrijp ik... nog geen mening over halen/bezorgen dat moet nog gebeuren. vind wel een lange levertijd 10-14 weken. terwijl standaard 6 weken is, maar "in deze periode" (half oktober...???, in december begrijp ik dat wel maar oktober???) duurt het langer..... maar goed daar doe je niets aan

I. Ben shachar

Prima bereikbaar het kan altijd beter

Hij was op voorraad

Roltrap I.P.V steile trap

J. Moonen

Keurige hulp in de winkel. Totaal niet opdringerig, maar er werd wel moeite gedaan om te voldoen aan specifieke wensen.

Kundige verkoper

De levertijd kon tot 14 weken duren. Dat vonden wij wel een erg lange tijd. Heb een elektrische stoel gekocht voor rugprobleem. Wel vervelend dat t nu zo lang moet duren.

Frits Colnot

Uitstekend geholpen bij het zoeken naar eetkamerstoelen. Een lift met duidelijke gebruiksaanwijzing verplaatste ons naar de toonzaal met tal van interessante meubelopstellingen. Alvast 4 van de 6... Uitstekend geholpen bij het zoeken naar eetkamerstoelen. Een lift met duidelijke gebruiksaanwijzing verplaatste ons naar de toonzaal met tal van interessante meubelopstellingen. Alvast 4 van de 6 stoelen mee kunnen nemen: de laatste 2 zullen met een week of drie arriveren. Optie genomen op een tafel van 210 bij 100 cm.

Prettige dienstverleners

Een volwaardige lift zou niet verkeerd zijn; waarschijnlijk is die er ook wel, maar dan voor eigen diensten (want hoe krijg je anders alle meubelen naar de etage?)

Arno Kuilboer

Een zeer deskundige advies voor een prima prijs. Ze hebben me zeer geholpen en kon zelfs nog een stofstaal even uitlenen.

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Op dit moment niet

Cp den Adel

Goede klantenservice

M. Rose

We zijn zeer vriendelijk geholpen en geadviseerd! Al meerdere keren bij Profijt gekocht en altijd zeer tevreden!

Klantvriendelijkheid en deskundig advies

Shelley

Zeer positieve ervaring. Vriendelijk personeel die goed advies geven en met je meedenken.