Faber.

Nog weinig over te vertellen.de bestelling is gedaan,en meer nog niet.in de winkel was het personeel vriendelijk.kan er meer over vertellen wanneer de bank binnen is.wat mij zwaar teleursteld is dat... Nog weinig over te vertellen.de bestelling is gedaan,en meer nog niet.in de winkel was het personeel vriendelijk.kan er meer over vertellen wanneer de bank binnen is.wat mij zwaar teleursteld is dat ik 65 euro moet betalen voor bezorging.dat vindt ik niet normaal.

Nee.

De bezorging moet gratis zijn.toen ik er wekte was het gratis.65euro van langedijk naar oudorp is belachelijk.zo jaag je klanten weg.

Reactie Profijt Meubel Broek op Langedijk:

Geachte heer Faber,
Bedankt voor uw feedback.
Geachte heer Faber,
Bedankt voor uw feedback.
Het aflevertarief is bij Profijt Meubel altijd van toepassing geweest, ook toen u hier werkte. Bij Profijt Meubel wordt een aflevertarief niet in de verkoopprijzen doorberekent zodat de verkoopprijzen zo laag mogelijk gehouden kunnen worden. De klant heeft de keuzevrijheid tussen het gebruik van de gratis aanhangwagen of een aflevering tegen een bezorgtarief.
Dit is een landelijke regel binnen de formule Profijt Meubel.

Ans Naastepad

Gewoon prima

S. M. Orij-van der Meer

Op zich een prettige zaak waar we vriendelijk geholpen werden.
Op zich een prettige zaak waar we vriendelijk geholpen werden.
Eerder, wanneer we kwamen vond ik het advies niet altijd oké en een enkele keer was de hulp opdringerig vooral op verkoop gericht. Toch kwamen we steeds terug.
De prijs is goed .

Over het algemeen de prijs en de hoeveelheid in keuze.

De ( in onze ogen) mindere hoeveelheid keuze in bekleding voor banken heeft ons 3x uitstel opgeleverd voordat we overgingen tot aankoop.

Als mensen vrij rond willen kijken, loop dan...

Als mensen vrij rond willen kijken, loop dan niet de hele tijd met ze mee.
Dit is trouwens niet elke keer gebeurd hoor.

Wa van Batenburg

Fijne winkel,vriendelijk personeel en werd deskundig geholpen. Goede kwaliteit!

Deskundig advies van de verkoper

M. Voetee

Al meerdere malen in het verleden meubels gekocht en altijd zeer tevreden. Zowel over de producten als over het personeel.

Leuk personeel, die niet bij het binnen lopen direct achter je aan komt rennen om een product te verkopen. Personeel is deskundig luisterd naar de klant, budget en behoeftes. Niks is te gek uiterst... Leuk personeel, die niet bij het binnen lopen direct achter je aan komt rennen om een product te verkopen. Personeel is deskundig luisterd naar de klant, budget en behoeftes. Niks is te gek uiterst tevreden.

Airco installeren is brood nodig niet alleen voor de klant maar ook zeker voor het personeel. Filliaal Broek op Langedijk

c.kaper

Goede klantvriendelijkheid

Er wordt door het personeel meegedacht qua onderhouds- produkten e.d.

AnnaMargaretha Postma

Mijn ervaring met Profijt Meubel is geweldig en kan geen minpuntje bedenken , want het personeel van die dag stonden niet gelijk opdringerig achter mij . Kon rustig rondlopen om alles goed te... Mijn ervaring met Profijt Meubel is geweldig en kan geen minpuntje bedenken , want het personeel van die dag stonden niet gelijk opdringerig achter mij . Kon rustig rondlopen om alles goed te bekijken en uitproberen .
Werden gastvrij ontvangen met koffie en een heerlijke beker fris water ( was warm die dag )

Het personeel drong mij niets op . Kwamen helpen op het juiste moment . Erg vriendelijk / geduldig / namen echt alle tijd voor mij .

Ik heb geen verbeter punten , want ik ging zeer tevreden de deur uit .

c

Slecht duurde allemaal veel te lang

beter communiceren

Reactie Profijt Meubel Broek op Langedijk:

Geachte heer Stam,
wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten dan u verwacht had.
Geachte heer Stam,
wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten dan u verwacht had.
Kunt u ons uw ordernummer doorgeven zodat wij voor u kunnen kijken wat de oorzaak is en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt deze mailen naar review@woonrijk.nl
alvast bedankt voor uw moeite.
Profijt Meubel