hulleman

Werden goed geholpen .
verder nog geen ervaring met de winkel

nee

kortere levertijd

Kaplan

Heel goed, deskundig advies, prijs kwaliteit is goed.

Deskundig advies

Afhaal of meer aflevermogelijkeden zoals een eigen bushe etc kan beter en liever kosteloos.

Marco de Vries

Prima geholpen. Nemen de tijd voor je.

Veel bijbetalen voor van alles... pootjes kosten extra, behandelen van de stof tegen vuil, zelfs het bezorgen moet voor betaald worden. Zet gewoon een eerlijke prijs op het product incl alles.

A. Denneman-Jongejan

Prima geholpen

Prijs kwaliteit prima

Ronald

Goed advies en uitgebreid de tijd genomen om verscheidene banken te testen. Ook goede info over de behandeling.

Uitgebreid de tijd genomen voor ons

Patrick Wanst

Uitstekend geholpen

duidelijk over de mogelijkheden. Lieten je rustig nadenken.

nee

A C Friedrich

Ik ben op hartelijke wijze geholpen door een medewerker en wist van zaken. Als tip wil ik meegeven dat het niet direct duidelijk voor me was, dat je compleet andere stoffen kleuren kan bestellen... Ik ben op hartelijke wijze geholpen door een medewerker en wist van zaken. Als tip wil ik meegeven dat het niet direct duidelijk voor me was, dat je compleet andere stoffen kleuren kan bestellen voor veel artikelen. Het is misschien een tip om dit duidelijk aan te gaan geven dmv informatieborden
Naar tevredenheid van informatie voorzien

prettige prijs/kwaliteit verhouding

Zoals eerder vermeld, zichtbaar aangeven dat artikelen in meerder uitvoeringen en stoffen/bekleding, verkrijgbaar zijn

van westerhoven

Mijn ervaring: goede service en mooie duidelijke omschrijving meegekregen van de producten die ik heb gekocht. ook heel fijn dat er van alle meubelstoffen staaltjes zijn. ben zeer tevreden over... Mijn ervaring: goede service en mooie duidelijke omschrijving meegekregen van de producten die ik heb gekocht. ook heel fijn dat er van alle meubelstoffen staaltjes zijn. ben zeer tevreden over profijtmeubel!! profesioneel geholpen!! vriendslijke groet yvonne van Westerhoven.

ja, goede service!! klantvriendelijk!!

geen op of aanmerkingen.

G pikee