Henk Remiëns

neen

?

Dennis Koonen

Zeer prettig, Loraine Schuur heeft ons ontzettend goed en aangenaam geholpen. Wij vonden haar echt een topper in haar benadering en klantvriendelijkheid, tijd voor een loonsverhoging dus ;-)

Het op maat kunnen maken van de bank en de kleur en stof vonden wij erg prettig

R Rienstra.

Vrij groot assortiment

Goede prijs en veel keus

G. Vijzelaar

Rustig rond kijken en daarna vakkundige begeleiding en vriendelijke behandeling

H.J. Hofsink

We waren al even aan het shoppen voor wat nieuw meubilair als laatste ook maar ff naar " Profijt " we werden vriendelijk ontvangen en konden ongestoord rustig rondkijken. We vonden wat we zochten... We waren al even aan het shoppen voor wat nieuw meubilair als laatste ook maar ff naar " Profijt " we werden vriendelijk ontvangen en konden ongestoord rustig rondkijken. We vonden wat we zochten dat viel de verkoopster (Selda) op en kwam bij ons zonder opdringerig te zijn er was een klik en konden wij ons verhaal kwijt en met vragen en adviezen van haar zijde hebben wij direct besloten over te gaan tot koop, een fijne en vertrouwde ervaring en blij met de aankoop.

Meedenkende verkoopster

neen

Drupsteen

Er heeft nog geen levering plaats gevonden.
Er heeft nog geen levering plaats gevonden.
Vragen om een beetje korting was zeer ongewenst en dat werd duidelijk te verstaan gegeven maar wel afgescheept met 2 kussentjes, ongelofelijk en niet gepast

Reactie Profijt Meubel Broek op Langedijk:

Geachte heer Drupsteen,
Geachte heer Drupsteen,
wat spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over uw bezoek aan Profijt Meubel. Indien een antwoord van onze medewerker aangaande het niet verlenen van kortingen op aankopen van meubelen uit onze formule collectie als niet klantvriendelijk is ervaren, bieden wij daarvoor ons excuus aan. Graag horen wij van u welke verbeterpunten u heeft aan onze winkeluitstraling en het assortiment zodat wij u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.
met vriendelijke groet,
Profijt Meubel

Tessa

Al eerder een paar eetkamer stoelen gekocht bij profijt en als tevreden klant terug voor een nieuw bankstel. Ondanks dat de stof die wij wilde hebben, passend bij de stoelen, uit het assortiment... Al eerder een paar eetkamer stoelen gekocht bij profijt en als tevreden klant terug voor een nieuw bankstel. Ondanks dat de stof die wij wilde hebben, passend bij de stoelen, uit het assortiment was. Werd er alles aan gedaan om toch de bank toch in die stof te krijgen. Hoe tevreden en blij je dan bent is niet te beschrijven! Super klantvriendelijk!!

Gedreven en kennis

X

Beerepoot

Ik vond het een fijne winkel. De tijd werd genomen om samen rond te kijken en we hebben duidelijke uitleg gekregen. We kregen een kop koffie en ons zoontje een glas lekkere limonade en een ballon!

Erg klant- en kindvriendelijke winkel.

I. Van Amerongen

We zijn heel fijn geholpen bij het bestellen van onze stoelen. We gaan dit jaar ook nog voor een nieuw bankstel kijken ,en komen dan zeker weer terug .

Prima service ,ophalen geen probleem. Ook leuk de kadobonnen van karwei die we erbij kregen. Levertijd is wel lang ,maar is niet erg

Hebben we niet

Tot aankoop prima. Aflevering minder ivm mogelijkheden.
Tot aankoop prima. Aflevering minder ivm mogelijkheden.
1 stoel niet in orde met aanschroeven. Service en magazijn open op zaterdag zou fijn zijn, er zijn genoeg mensen die alleen in het weekend vrij zijn om af te spreken. Afspraak gemaakt voor defecte stoel op zaterdag, verkeerde stoel meegegeven ondanks dat papieren zijn overhandigd voor stoelnr. en kleur en merk. De twee nog af te leveren stoelen konden niet worden meegegeven omdat die in een magazijn stonden waar men niet bij kon. Wederom weer terug omdat verkeerde stoel was meegegeven voor de defecte stoel, was telefonisch belooft ivm niet goede service dat sierkussens zouden worden meegegeven is niet gebeurd, niet afgestemd.

ervaren verkopers.

Service verbetering op zaterdag.
Goede afstemming.

Reactie Profijt Meubel Broek op Langedijk:

Geachte heer,
hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen de review in te vullen.
Geachte heer,
hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen de review in te vullen.
Onze welgemeende excuses dat er een verkeerde uitvoering van de om te ruilen stoel is meegegeven. Wij komen hier bij u op terug.
Profijt Meubel