Ton Mulder

Bij binnenkomst werden we door een medewerker opgevangen en konden rustig door de winkel gaan kijken, na de gemaakte keuze werden we zeer snel verder geholpen door een medewerker. Bij de afstemming... Bij binnenkomst werden we door een medewerker opgevangen en konden rustig door de winkel gaan kijken, na de gemaakte keuze werden we zeer snel verder geholpen door een medewerker. Bij de afstemming van kleuren mochten we verschillende meubels bij elkaar plaatsen om te zien hoe deze bij elkaar staan. Hierna hebben we de aankoop afgehandeld. We hebben met veel plezier onze aankopen gedaan.

we werden zeer vriendelijk geholpen en konden onze aangeschafte meubel direct meenemen met een aanhangwagen van de zaak inclusief een hondje. Top service

Voor mij op dit moment zie ik geen verbeterpunten

Veldman

Goede service

mooie spullen

nee

H. De Boers

Uitgetekende producten, vakkundige en zeer vriendelijke bediening, goede bereikbaarheid.

Zie boven.

Zorg ervoor dat de entree (beneden) van de winkel er representatiever en uitnodigender uitziet.

Maasdam H.F

Tot nog toe prima.
Afwachten hoe de levering geschied.

nee nog niet de spullen zijn nog niet geleverd

kan ik nog niet definitief meedelen de spullen zijn nog niet geleverd

JCM Reus

Netjes en vriendelijk geholpen

H.de Koe

Goeie ervaring.

Klant vriendelijkheid.

Gratis bezorgen boven de 1000 euro

R. van Es

Aankoop hoekbank

Verkoper geeft goede informatie over alle opties en (on)mogelijkheden

- De uiteindelijke prijs op de overeenkomst was 40 Euro hoger dan de eerder uitgerekende prijs omdat de verkoper vergeten was een optie mee te rekenen,
- Reken geen bezorgkosten voor artikelen...
- Reken geen bezorgkosten voor artikelen die niet eenvoudig zelf af te halen zijn (zoals een hoekbank) of boven een bepaalde prijs.

J.A Wiersma

Prettig geholpen.
Er werd ruim de tijd voor ons genomen en wij werden getrakteerd op een lekker bakkie koffie.

Linda Grootkarzijn

Prima geholpen. Vriendelijk personeel.

Fam. Korff

Prettige personeel

Afhalen en bezorging niet van toepassing, stoel wordt bekleed, duurt nog even