R.Rinkel
- Sterke punten
- De lift een uitkomst voor oudere.
- Product of service:
- 2 stoelen
98% beveelt Profijt Meubel Broek op Langedijk aan!
98% beveelt Profijt Meubel Broek op Langedijk aan!
Heel erg tevreden
Broek op Langedijk
Zeer goed
Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Vriendelijk en deskundig
Heel vriendelijk geholpen en goed advies goeie service
Plezierig
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Verkoopster heet Lina. Prima geholpen onze dank.
Wij zijn goed geadviseerd door Nina , hebben haar advies opgevolgd en uit de ruime collectie 2 prachtige relaxstoelen besteld.
Vriendelijk,niet opdringerig,vakkundige en duidelijke uitleg.
Goede terugkoppeling na bestelling, snel geleverd en correct gemonteerd door de monteurs
Goede uitstraling, prijzen, en fijn personeel
Een mooie en een ruime sortering van meubelen en kasten e.d.
Goede deskundige uitleg en advies over aankoop van een bankstel
Profijt Meubel Broek op Langedijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Broek op Langedijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Broek op Langedijk
Middelmoot 8
1721 CZ Broek op Langedijk
Heel erg tevreden
Broek op Langedijk
Zeer goed
Wij zijn zeer vriendelijk en professioneel geholpen.
Vriendelijk en deskundig
Heel vriendelijk geholpen en goed advies goeie service
Plezierig
Vriendelijk,niet opdringerig,vakkundige en duidelijke uitleg.
Goede uitstraling, prijzen, en fijn personeel
Een mooie en een ruime sortering van meubelen en kasten e.d.
Goede deskundige uitleg en advies over aankoop van een bankstel
Profijt Meubel Broek op Langedijk heeft de volgende resultaten bereikt: