A Verhagen

Alles werd goed geregeld en afspraken werden nagekomen.

J van Leeuwen

Zeer prettig. Ook wanneer wij mailden over het moment van afhalen werd er snel en gied gecommuniceerd.

Gezelligheid in de winkel

N . Arabou

Eettafel bankje op maat laten maken. Die in de winkel stond was iets netter en mooier afgewerkt dan die wij thuis nu hebben. Voor de rest wel vriendlijk geholpen door medewerker

Uitleg van winkelmedewerker en vriendelijkheid.

Meer mogelijkheden bij het op maat maken van meubels

In eerste instantie positief. Later toch wat minder aangezien de stoelen 4 weken later kwamen dan afgesproken. Tevens was ons verteld , dat alleen de wieltjes gemonteerd moesten worden. Maar na... In eerste instantie positief. Later toch wat minder aangezien de stoelen 4 weken later kwamen dan afgesproken. Tevens was ons verteld , dat alleen de wieltjes gemonteerd moesten worden. Maar na aflevering bleek de stoel helemaal in elkaar gezet te moeten worden. Wat niet zo makkelijk was, aangezien de gaten niet erg goed op elkaar waren afgestemd en er veel kracht voor nodig was om ze gemonteerd te krijgen. Dus was dat positieve wel een beetje verdwenen.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Betere info mbt tot de montage en bij uitlopen van levertijd graag info. Nu hebben we zelf hier steeds achter aan moeten bellen.

Wij zijn heel tevreden met dehulp van de medewerkers om tot een goede koop te komen.
Wij zijn daarom weer bij jullie geweest, na de goede ervaring van het vorige bankstel en eethoek die we ook bij jullie kochten.

Molenaar

Degelijke winkel die precies meubel had die we zochten en tegen goede prijs.
Zeer vriendelijk geholpen met uitgebreide advies.

Arora

Echt slecht

Laat je klanten zeker weten of je neubelen voorradig hebt. Ons levering was na 4 maanden geleverd

B. Bos

In eerste aanleg goed en vakkundig behandeld. Verbazing alom toen bleek dat wij de banken zelf moesten impregneren met meegeleverde spuitbussen. De lucht was niet te harden en heb tot twee uur 's... In eerste aanleg goed en vakkundig behandeld. Verbazing alom toen bleek dat wij de banken zelf moesten impregneren met meegeleverde spuitbussen. De lucht was niet te harden en heb tot twee uur 's nachts opgezeten om te luchten. Was in de veronderstelling dat ik betaald had om te laten impregneren. Ben daarin niet goed voorgelicht. Spijtig.

Kleur en materiaalkeuze voldoende

Betere voorlichting m.b.t. impregneren

Goed geholpen in de winkel met mogelijkheid om stoelen en tafel los van elkaar bij elkaar te combineren. Jullie geven in folders snelle levertijd aan, maar het zou toch een aantal weken duren.... Goed geholpen in de winkel met mogelijkheid om stoelen en tafel los van elkaar bij elkaar te combineren. Jullie geven in folders snelle levertijd aan, maar het zou toch een aantal weken duren. Helemaal aan het eind van de bestelling gaf deze ineens een nog langere levertijd aan. Maar er werd ons beloofd dat het de eerder aangegeven, snellere levertijd zou zijn en werd ook nog bij de notities ingevuld. Helaas konden we het niet op het woord geloven, want het werd alsnog te laat geleverd.

Eerlijkheid en duidelijkheid over levertijd