De levertijd van de bank was 15 weken. Vond ik wel wat aan de lange kant.

De levertijd van de bank was 15 weken. Vond ik wel wat aan de lange kant.

De stoelen konden twee weken eerder geleverd worden, maar dan moest wel nog eens 75 euro bezorgkosten betaald worden.

C. Rabouw

Komt z'n afspraken na
meedenkend
Goede uitleg over hoe je de stoffen bank kunt...
Komt z'n afspraken na
meedenkend
Goede uitleg over hoe je de stoffen bank kunt behandelen en wat daar de voordelen van zijn.
ik had een hele nare ervaring achter de rug bij de Zuiderster, en ik voel me bij jullie prettig. Blij.

Duidelijkheid
Goede informatie
niet opdringerig
komt z'n afspraken na
ondanks zelf kussentjes in huis, toch een lap stof meegeven om elders te kijken voor kussentjes. Duidelijkheid
Goede informatie
niet opdringerig
komt z'n afspraken na
meedenkend

Nee geen verbetertips. Alleen complimenten.

Thomas van Dommele

Positief! Goede en vriendelijke service! Erg klantgericht!

Erg klantvriendelijk en denken fijn mee!

de vlaming

Prima geen klachten

Snel & vakkundig geholpen

Kennis van zaken, tijd genomen om mij te adviseren

géén

Patrizia

Heel goed advies en vriendelijk te woord gestaan

Mevr.Timmer

Ervaring met uw bedrijf is prtma. Ook de aflevering was goed geregeld,al was 06.55 uur wel erg vroeg.

Klant vriendelijke opstellen tegen over aspirant kopers.

n.v.t.

W.A. Timmer

Zeer betrokken personeel. Ook vakkundig, hehulpzaam en meedenkend. Bijna te mooi om waar te zijn nanogal wat teleurstellende ervaringen bij andere zaken c.q. Vestiging.

Voor de extra inspanning van het personeel om aan onze wensen te voldoen was zeer opvallend.

M. Cnossen

Prima, mooie meubels, goed advies en volgens planning geleverd en bezorgd.

Geen verkoop praatje om dure schoonmaakmiddelen te verkopen maar gewoon goede tip over citronella wat voor weinig geld te koop is.

Mevr jonker

Prettig bedrijf. Overzichtelijke winkel.

Mijn moeder 84 jr kocht het bankstel. Toen het werd afgeleverd moest zij er zelf de pootjes onderzetten. Gelukkig waren de bezorgers sensitief genoeg om die regels te negeren en de pootjes werden er... Mijn moeder 84 jr kocht het bankstel. Toen het werd afgeleverd moest zij er zelf de pootjes onderzetten. Gelukkig waren de bezorgers sensitief genoeg om die regels te negeren en de pootjes werden er op gezet. Wij hadden er een impregneer set bij gekocht. Dit moesten wij er zelf op spuiten. Geen probleem. Echter dit spoel is behoorlijk schadelijk ook bij goed ventileren is de lucht verschrikkelijk en heeft mijn moeder het s'nachts benauwd gehad. Dit terwijl de slaapkamerdeur dicht was. Dit moet eigenlijk door jullie zelf worden gedaan