Vriendelijk en kundig personeel in winkel.
Vriendelijk personeel bij aflevering.
Informatievoorzienig gedurende proces beperkt (aanpassing verwachte levertijd?) Vriendelijk en kundig personeel in winkel.
Vriendelijk personeel bij aflevering.
Informatievoorzienig gedurende proces beperkt (aanpassing verwachte levertijd?)
Aflevermogelijkheden beperkt (alleen woensdag en vrijdag? oid. Hierover is niet geinformeerd bij koop)
Lichte beschadiging bij aflevering (dit heb ik niet gemeld bij filiaal vanwege de beperkte ernst hiervan).

Bij aanschaf dacht de verkoper actief mee over kleurstelling en stofkeuze. Dit heeft mij zeker geholpen in het proces. Verder was hij vriendelijk en probeerde hij niet direct extra goederen aan te... Bij aanschaf dacht de verkoper actief mee over kleurstelling en stofkeuze. Dit heeft mij zeker geholpen in het proces. Verder was hij vriendelijk en probeerde hij niet direct extra goederen aan te smeren. Dit voelt als klant betrouwbaar.

Informatievoorziening tijdens proces. Bijv een email sturen wanneer de levertijd beter bekend is.
Bezorging op meedere tijdstippen mogelijk.

Deze enquete opbouw. Vraag 1 bevat...
Bezorging op meedere tijdstippen mogelijk.

Deze enquete opbouw. Vraag 1 bevat al mijn sterke- en verbeterpunten.

Marry Stultiens

Nog nooit in deze winkel geweest. Voelde me er op mijn gemak. Prima geholpen. Goed advies. Met in huiskamer is nu een plaatje met mijn nieuwe meubels.

Hoekbank gekocht

Goed product (hoekbank). Fijn dat er keuzeopties aan zaten zoals hoekgedeelte naar de andere kant (links/rechts) en keuze uit meerdere stoffen.

Tijd tussen einde levertijd en bezorging duurde lang. Zou tussen 8-10 weken duren. Na week 10 is er achteraan moeten bellen als reminder. Hierna duurde het nog 2 weken. Wellicht niet goed gegaan bij... Tijd tussen einde levertijd en bezorging duurde lang. Zou tussen 8-10 weken duren. Na week 10 is er achteraan moeten bellen als reminder. Hierna duurde het nog 2 weken. Wellicht niet goed gegaan bij bezorgbedrijf of communicatie ertussen?

fam. de Jong

Uitstekende service!!!

Ze nemen de tijd voor je, het maakt niet uit hoe vaak je terugkomt!!

Geen, ga zo door!

Iwan holleman

Goed op de levering na die 3 weeken later is dan gezecht is en zelf achter aan moest gaan

n.v.t

alleen vond ik het jammer dat de bank niet in de week die geleverd zou worden er zelf achter aan moets gaan hoe het zit
en nu 3 weken later woord geleverd das wel heel jammer

Koorn-Vervloet

Al eerder meubelen gekocht; toen tevreden en nu ook weer.

Veel keuze aanwezig; deskundig advies beschikbaar met tips en uitleg over de mogelijkheden.

De bezorging kon voor Nieuwerkerk aan den IJssel alleen op Maandag.

Bankstel gekocht

Goedkoop

Brons

Goede ontvangst

goede entree .

magazijn ontvangst
eerst kontakt met klant, dan pas zending halen
koffie automaat./water koud

Goede kwaliteit meubels voor een lage prijs. Service is goed.

Goede voorlichting over de mogelijkheden.