Tot nu toe 2 maal geweest en 2 maal goede ervaring!

Prima dienstverlening en klantvriendelijk op een gewone manier.

nvt

M.P.Ott

Door in te loggen bij Rijnmond Meubel Transport konden wij de afspraaktijden inzien en zo een goede inschatting krijgen van de levertijd. Te lezen was dat er tussen 7:00 en 12:00 geleverd zou... Door in te loggen bij Rijnmond Meubel Transport konden wij de afspraaktijden inzien en zo een goede inschatting krijgen van de levertijd. Te lezen was dat er tussen 7:00 en 12:00 geleverd zou worden. Bij navraag om 13:00 bleek er een verkeerd dagdeel te zijn doorgegeven en kwamen zij uiteindelijk pas om 16:00 uur. Beetje jammer.

Geef voor de bezorging de goede tijd of geen tijd door. Wel zo makkelijk.

Prettige winkel met vriendelijk personeel

Vriendelijke verkoopster, met alle tijd en uitleg

Piet Steenbergen

Al 3 maal een bankstel gekocht goede ervaring

Netjes geholpen door verkoopster , goede infomatie

Geen tips

Bij Profijt Meubel Capelle ad IJssel staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. We zijn hier goed behandeld.

De dame nam de tijd, gaf advies en was kundig.

Als je iets besteld hebt, wil je het graag snel ontvangen. Omdat wij van de standaard maten afweken moesten we 12 weken, jammer maar deze weken gingen ook wel weer snel voorbij.

Jacky Verhulp

Goede ervaring, op het feit na dat ons niet is vertelt wanneer de bank binnen is er nog 2 weken levertijd is. Dit was dus een beetje een teleurstelling en erg jammer dat dit ons niet bij voorbaat is... Goede ervaring, op het feit na dat ons niet is vertelt wanneer de bank binnen is er nog 2 weken levertijd is. Dit was dus een beetje een teleurstelling en erg jammer dat dit ons niet bij voorbaat is vertelt.

Goede informatie en helpt mee met het bedenken wat in huis past.

Bij voorbaat aangeven dat er nog een levertijd van 2 weken is wanneer de bank binnen is.

Prima.

Het feit dat er veel opties waren voor de uitvoering van onze stoelen, vonden wij verrassend.

Meer variatie in het aanbod.

Jeanette Van der vet

Zeer goed en gezellig