Osman Enyigit
- Sterke punten
- Keuze mogelijkheden
- Aangekocht product
- Conventry bank en Algoso storl
97% beveelt Profijt Meubel Capelle a/d IJssel aan!
97% beveelt Profijt Meubel Capelle a/d IJssel aan!
super fijn geholpen
Super fijn ontvangen in de winkel en het personeel neemt de tijd voor je. Ik wist nog niet helemaal wat ik wilde, wat resulteerde in een kleuraanpassing na de aankoop. Ook hier werd heel begripvol en behulpzaam mee omgegaan. Echt een aanrader voor het kopen van een fijne kwalitatieve bank!
Prima geholpen en goede service.
Erg prettig geholpen!
Heel goed.
Vriendelijk en kundig geholpen door Mathijs
Ontzettend goed geholpen door Lia, alles duidelijk en transparant. Ondanks dat ze alleen in de winkel stond, fijn gesprek en meegedacht met ons. ( Capelle aan den IJssel)
Fantastisch geholpen door Maarten, niets was teveel. We zijn zeer tevreden
Klantvriendelijk,gaf advies over onderhoud, alle voorwaarden netjes doorgenomen.
Fijne winkel goed geholpen.
Goed en fijn geholpen door Lia. Goede informatie gehad en een mooie bank besteld.
Fijne winkel met leuk personeel
We werden heel fijn geholpen door Maarten
Correct en vakkundig geholpen door Maarten
Profijt Meubel Capelle a/d IJssel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Profijt Meubel Capelle a/d IJssel heeft de volgende resultaten bereikt:
Profijt Meubel Capelle a/d IJssel
Lylantsebaan 8
2908 LG Capelle aan den IJssel
super fijn geholpen
Prima geholpen en goede service.
Erg prettig geholpen!
Heel goed.
Vriendelijk en kundig geholpen door Mathijs
Fantastisch geholpen door Maarten, niets was teveel. We zijn zeer tevreden
Fijne winkel goed geholpen.
Fijne winkel met leuk personeel
We werden heel fijn geholpen door Maarten