1923 beoordelingen

1923 Reviews

Ik kwam met schoonmoeder van ruim 80. Voor een stoel die we ook gelijk mee moesten nemen. Verkoper was meer dan behulpzaam. Schoonma neergezet met koffie, wij winkel door. Mochten binnendoor de... Ik kwam met schoonmoeder van ruim 80. Voor een stoel die we ook gelijk mee moesten nemen. Verkoper was meer dan behulpzaam. Schoonma neergezet met koffie, wij winkel door. Mochten binnendoor de winkel verlaten met een fijne stoel.

kaak

Ziet er goed uit geen opmerkingen. alles goed behalve levertijd.

aanbeveling voor kopen van meer meubelen.

Reactie Profijt Meubel Doetinchem:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Prettig dat u ons de tijd heeft gegund om uw bestelling naar wens te voltooien. Wij betreuren het dat de geplande leverdatum van uw eettafel tweemaal is verschoven. Daarom hopen wij van harte dat u content bent met onze aangeboden tegemoetkoming.
Wij wensen u erg veel plezier van uw eettafel en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem

Gaat deze over Profijt Meubel of Pronto Wonen ??

Blijkbaar weten ze het zelf niet.
Dit stond er boven een mail:
"Dank u voor uw aankoop bij Pronto Wonen."
Terwijl ik...
Gaat deze over Profijt Meubel of Pronto Wonen ??

Blijkbaar weten ze het zelf niet.
Dit stond er boven een mail:
"Dank u voor uw aankoop bij Pronto Wonen."
Terwijl ik echt bij Profijt Wonen ben geweest.

Klantvriendelijkheid.

De verkoopsters leren duidelijk schrijven, we hadden veel moeite de hanenpoten te ontcijferen.

Arlena

Erg mooie meubels en accessoires!

Precies onze smaak meubels

Klantvriendelijk
Juiste prijs/kwaliteit

Thuis servicr

Bennie Löverink

Daar wezen kijken op advies van onze dochter die hier ook wat gekocht had.we werden hartelijk ontvangen door n verkoopster die dialect sprak.dat geeft gelijk iets vertouwd.we hebben samen n bank... Daar wezen kijken op advies van onze dochter die hier ook wat gekocht had.we werden hartelijk ontvangen door n verkoopster die dialect sprak.dat geeft gelijk iets vertouwd.we hebben samen n bank uitgezocht met twee sta op stoelen.ook de prijsstelling waren we over tevreden.je wilt natuurlijk altijd voor minder.het afhalen van het magazijn ging ook gemakkelijk met n aanhanger van profijt.al met al n goede ervaring en de medewerkers van profijt nog hartelijk bedankt.

Mulleman

Goed geholpen tot op heden