1923 beoordelingen

1923 Reviews

Timmermans

Op zich kwa meubels tevreden vond de manier van verkopen wel zeer vervelend erg opdringerig

Prijs

Niet zo opdringerig doen

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u tevreden bent over de meubels die u bij ons heeft aangeschaft.
Vervelend dat u de verkoop als opdringerig heeft ervaren, dit is uiteraard...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u tevreden bent over de meubels die u bij ons heeft aangeschaft.
Vervelend dat u de verkoop als opdringerig heeft ervaren, dit is uiteraard niet onze intentie.
We staan juist bekend om onze klantvriendelijke dienstverlening, ons team is altijd in de buurt om u zo goed mogelijk voort te helpen.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen. De koffie staat voor u klaar!

Uitstekend

Pakeren

Magazijn stukje rijden

Zwaar slecht

Absoluut geen

Houden aan de afspraken!!!!

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Spijtig om te lezen dat er iets is misgegaan met de voorraad, en u niet goed op de hoogte bent gebracht.
Wij begrijpen uw teleurstelling, onze...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Wij begrijpen uw teleurstelling, onze welgemeende excuses hiervoor!
Gedane zaken nemen helaas geen keer, we hadden uw ervaring in onze winkel uiteraard graag anders gezien.
Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer van dienst zijn!
We zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

Onbekend

Redelijk

Overzicht

Klantvriendelijker

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw bankstel!
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Leuk dat u bij ons bent geslaagd voor uw bankstel!
Onze verkopers staan er juist om bekend zeer klantvriendelijk en meedenkend te zijn. Vervelend dat uw ervaring hierin anders is geweest, wij zullen intern bespreken wat er in uw geval is misgegaan.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.

J.miggelbrink@live@live.nl

Goede ervaring,met name vriendelijk personeel.tijdens onze aankoop netjes koffie aangeboden.

Gewoon goede kwaliteit n.

N.v.t.

Schwiening

Ik ben niet tevreden. Ik had een eethoek en salontafeltjes gekocht en betaald. Bij afhalen was de eethoek compleet, maar de salontafeltjes waren door een fout niet aanwezig. Bij bezoek aan het... Ik ben niet tevreden. Ik had een eethoek en salontafeltjes gekocht en betaald. Bij afhalen was de eethoek compleet, maar de salontafeltjes waren door een fout niet aanwezig. Bij bezoek aan het filiaal in Doetinchem heb ik gekeken naar een alternatief voor de salontafeltjes. Dat was er maar die waren €10 duurder. De verkoopster was echter niet bereid om mij die voor de prijs van de andere tafeltjes mee te geven, als tegemoetkoming voor het ongemak. Toen heb ik mijn geld teruggevraagd.
Ook een nadeel vind ik dat als ik voor €80 all-in-house betaal, ik dit zelf moet doen thuis. Zo hebben jullie geen controle over hoe dit gebeurt en of het goed gebeurt. Groot nadeel met een hoge prijs!

Betere klantvriendelijkheid

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat de salontafeltjes die u besteld had niet beschikbaar waren.
Fijn dat u uw geld retour heeft mogen ontvangen voor de eerst bestelde...
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat de salontafeltjes die u besteld had niet beschikbaar waren.
Fijn dat u uw geld retour heeft mogen ontvangen voor de eerst bestelde keus. Jammer dat ons aangeboden alternatief niet aan uw wensen heeft voldaan.
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk altijd in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kan doen. De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar éénmalig aan te schaffen. U heeft voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte een 5 jaar lange vlekkenbescherming.
Wij wensen u ondanks de niet uitgeleverde salontafels veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

daatselaar

Gemoedelijk personeel niks moet

De Koffie

weet niet

Wassink

Prima geholpen om de bank te bestellen zoals.wij hem wouden.

Nvt

Nvt